VALİ YILMAZ, KIZ MESLEK LİSESİ SÜT ÜNİTESİNİ İNCELEDİ

 VALİ YILMAZ, KIZ MESLEK LİSESİ SÜT ÜNİTESİNİ İNCELEDİ

 Vali Adnan Yılmaz, beraberinde ki bir heyet ile birlikte Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi bünyesinde kurulan süt tesisini inceledi ve yetkililerden konu ile ilgili bilgiler aldı.

Okul Müdürü Ayla Bektaş, okul bünyesinde kurulan süt tesisinde şu anda ayran ve kaşar peyniri yaptıklarını belirterek gerekti tüm izinleri aldıklarını söyledi.
Vali Adnan Yılmaz, 'Anne Sütü' adı verilen ve dolumu yapılan ayranların tadına baktı. Yılmaz, yapılan üretimin Düzce'de gerekirse tüm Türkiye'de satılması gerektiğini söyledi.
Vali Yılmaz, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada Kız Meslek Lisesi Süt Ünitesinin örnek bir tesis olduğuna işaret ederek, "Bir yandan çocuklarımızı eğitim öğretime hazırlarken bir yandan gelecekle ilgili böyle bir tesise kavuşturmuşlar. Hem ikram ediyorlar hem üretiyorlar. Örnek bir tesis, örnek bir kuruluş. Buna benzer tesislerimizin temiz ve hijyenik olarak üretim yaparak ve umarım daha da büyür" dedi.
Böyle çalışmaları her zaman destekleyeceklerini ifade eden Yılmaz "Kız Meslek Lisesi gelecek kuşak ve aileler için kız meslek lisesinde yetişen kızlarımız geleceğin anneleri olacaklar. Burada yetişenlerle güçlü aileler doğacak. Düzce bunu hak ediyor. İnşallah güzel neticeler alacağız. Bu okullar sayesinde kızlarımız iyi yetişecek. Adeta fabrika gibi olan tesislerimizde üretim yapılacak ve destek vereceğiz" şeklinde konuştu.
Açıklamaların ardından Yılmaz ve beraberindeki heyet okulu gezdiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.