ÖZKES “İNSANLARIN GELECEKTEN UMUTLARI YOK”

ÖZKES “İNSANLARIN GELECEKTEN UMUTLARI YOK”

 

Cumhuriyet Halk Partisinin Düzce'den sorumlu İstanbul Milletvekili İhsan Özkeş Doğanlı köyündeki esnafları ziyaret ederek vatandaşların dertlerini dinledi.

Ziyareti hakkında bilgiler veren İstanbul Milletvekili İhsan Özkeş " bu gün Düzce'nin Kaynaşlı ilçesini gezdik burada üniversite öğrencilerin dertlerini dinledik daha sonra Kaymakamımızı ve Belediye Başkanımızı ziyaret ettik ve vatandaşların dertlerini dinledik."dedi.

Özkeş ayrıca "Üç köprü köyünde Cuma namazı kıldık burada vatandaşların sorunlarını dinledik. Üç köprü köyünün ortak sorunu köyün ortasından geçen D-100 kara yolu köyü ikiye bölmüş ve vatandaşların karşıdan karşıya geçmeleri zor. Bunun için bir alt geçit yapılmış fakat bu alt geçit sular altında köylü buraya kavşak istiyor anakaraya gittiğimde bu konuyla bizzat ilgileneceğim" dedi.

Kaynaşlı'da bulunan prefabriklerle ilgilide konuşan Özkeş " Depremin üzerinden 13 sene geçmesine rağmen hala prefabrik konutlarda oturan prefabrik iş yerlerinde çalışan esnaflarımız var bu gerçekten Türkiye'ye yakışmıyor bundan kurtulmamız lazım. Deprem sanki bundan 6 ay önce bir yıl önce olmuş gibi bu tablo gerçekten utanç verici. Bu konuyu hem Kaymakamımızla hem de Belediye Başkanımızla görüştük. Bu konuyu ancak iktidarın alacağı tedbirle de çözülecek bir konu. Bu konuların takipçisi olacağız" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.