CHP'DE SAHAYA İNİŞ HAZIRLIĞI

CHP'DE SAHAYA İNİŞ HAZIRLIĞI

 Düzce'den sorumlu CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, İl Başkanı Basri Karslıoğlu, İl Yöneticileri ve Belediye Başkanı Fikret Albayrak'ın da katıldığı toplantı belediye meclis salonunda yapıldı.

Divan Başkanlığına getirilen Milletvekili Tanju Özcan parti çalışmaları ve ülkedeki son gelişmelerle ilgili olarak yaptığı konuşmada çok kritik günler yaşandığına dikkat çekerek, "Her CHP'li bu süreçte partili olmanın sorumluluğu içerisinde sahaya inerek çalışmalıdır" dedi.
Parti genel merkezinde ve bölgede yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Milletvekili Tanju Özcan, "Geçen hafta gerçekleştirdiğimiz genişletilmiş il toplantısında yapılan değerlendirmede yıllardır milletvekili çıkaramadığımız Düzce, Bolu ve Sakarya'yı konuştuk. Bolu ve Sakarya'da bunu başardık. Sırada Düzce var. Kendimizi iyi anlatır saha çalışmalarımızda ulaşmadığımız nokta çalmadığımız kapı ve sıkmadığımız el bırakmaz yaşananları anlatıp aydınlatırsak, geleceğimiz üstüne oynana oyunları izah edersek Düzce'den de milletvekili çıkarır Sakarya ve Bolu'da sayıyı artırırız. Bunun öncesinde yaşayacağımız yerel seçimler var. Yerel seçimlerdeki başarımız genele olumlu yansıyacaktır. Akçakoca'da çok başarılı çalışmalar gerçekleştiren ve partililer dışında dahi büyük takdir gören Başkanımız Albayrak geçen dönem parti teşkilatı ile birlikte örnek bir kampanya yürütmüştü. Bunu yöntemi benimseyip daha da geliştirerek sürdürmemiz halinde Düzce genelinde daha çok belediye kazanır genel seçimlerde hedeflediğimiz milletvekilini çıkarırız. Ben bu konuda çok inançlı ve güvenliyim" dedi.
CHP İlçe Başkanı Nurol Badanoz, zor günlerden geçildiğini, büyük başarılar gösteren belediyeye saldırılarda bulunulduğunu CHP'liler olarak bu zorluklar ve sataşmalar karşısında birlik ve beraberlik içinde hareket ederek gerekli cevapların verileceğini vurguladığı ve her türlü eleştirinin açıklıkla yapılmasından yana olduklarını ancak küskünlük ve kırılganlık olmaması gerektiğine dikkat çeken bir konuşma yaptı.
Belediye Başkan Fikret Albayrak, seçimler öncesi ve seçimlerin kazanılması sürecindeki günler ile ilgili bazı hatırlatma da bulunduktan sonra belediyece yapılan çalışmalar ile ilgili bilgilendirmeler içeren sunumunda yer yer karşılaşılan güçlükler ve çıkarılan zorluklara değindi. Ülke genelinde aynı imkanlara sahip hatta daha büyük belediyeler arasında Akçakoca çalışmalarından başarıyla söz edildiğini belirtti. Albayrak konuşmasını projelerin çoğunun tamamlanma aşamasında olduğunu belirterek vaat edilenlerin tamamını dönem içerisinde gerçekleştireceklerini vurgulayarak tamamladı. Toplantı daha sonra parti içi sorunların görüşüleceği gerekçesiyle basına kapalı olarak devam etti.
Bu bölümde eski ilçe başkanları ve bazı üyelerin söz alarak sorunları dile getirdikleri ve çözüme yönelik bazı önerilerde bulundukları birlik ve beraberlik içinde çalışılması gerektiğini söyledikleri konuşmalar yaptıkları öğrenildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.