AK PARTİ’DEN MHP’YE ZİYARET

AK PARTİ’DEN MHP’YE ZİYARET

 AK Parti Düzce il teşkilatı tarafından mecliste gurubu bulunan siyasi partilere ziyaretler yapıyor. AK Parti il Başkanı Metin Kaşıkoğlu yönetimi ile birlikte MHP Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz ve yönetimini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Metin Kaşıkoğlu, tüm siyasi partilerin amaçlarının hizmet etmek olduğunu belirterek, "Hepimizin amacı bir. Düzce'ye hizmet etmek. Bu anlamda sadece bayramlarda bir araya gelmek değil her zaman bir araya gelmeliyiz. Düşüncelerimiz farklı olabilir farklılıklar zenginliğimizin bir göstergesidir. Siyaset sadece kavganın olduğu yer değil. Birliği ortaya koyarsak Düzce'nin sorunlarına daha iyi eğiliriz ve çözeriz" dedi.
Abdullah Danışmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu ziyaretlerin sık sık yapılması gerektiğini söyledi. Danışmaz, "Hepimizin amacı sizinde dediğiniz gibi Düzce'ye hizmet etmek. Bu nedenle iktidar partinin temsilcisi olarak sizlerin omuzlarında çok daha ağır yük var. Bizde bu anlamda muhalefet görevimizi en iyi şekilde yürüteceğiz. 2 dönem milletvekilliği yaptınız. Siz bir siyasi partiden milletvekili oldunuz fakat milletvekili olduktan sonra tüm Düzce'nin vekili oldunuz. Bu nedenle o dönemde de sizleri sık sık aramızda görmek fikir alışverişinde bulunmak isterdik. Fikirlerimiz farklı olabilir ama ana hedefimiz Düzce'ye insanlara en iyi hizmeti sunabilmek. Düzce olarak birlik beraberliğimiz bozmamız gerekiyor" dedi. Konuşmaların ardından ziyaret sohbet havasında devam etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.