HEDEF KADINLARI İŞ DÜNYASINA KAZANDIRMAK

HEDEF KADINLARI İŞ DÜNYASINA KAZANDIRMAK

 AK Parti İl Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile bir panel düzenlendi. Düzce Gençlik Merkezi Konfernas Salonu'nda düzenlenen panele Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Doç.Dr. Aşkın Asan, AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Düzce Valisi Adnan Yılmaz'ın eşi Aysel Yılmaz, protokol üyelerinin eşleri, partililer ve davetliler katıldı.

Panelin açılış konuşmasını ak parti düzce kadın kolları başkanı çiğdem günal yaptı. Günal konuşmasında yaptıkları faaliyetlerden bahsetti ve salonu dolduran kadınlara teşekkür etti.

Ak parti düzce il başkanı metin kaşıkoğlu "bu toplantı 8mart dünya kadınlar günü münasebeti ile düzenlendi. Buraya gelerek bizlere verdiğiniz destek için teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Ak parti düzce milletvekili fevai arslan yaptığı konuşmada " yıllardır kadınlara verilmesi gündemde olan hakları bu ak kadrolar verecektir."dedi

Panelde konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Doç.Dr. Aşkın Asan, kadınların ekonomiye kazandırılması için çalıştıklarını ifade ederek "Kalkınmış ülkelerin en büyük özelliklerinden birisi kadın ve erkeğin eşit olmasıdır. Geçmişe baktığımızda, ülkemizde kadınlara, erkeklere oranla daha az fırsat veriliyordu. Ben okudum. Benim köyümden benden daha zeki olan arkadaşlarım okuyamadı. Benim avantajım evimin okula yakın olması ve ağabeyimin olmaması oldu. Bizim toplumumuzda erkeklere daime öncelik verildi ve bütün yatırımlar erkekler üzerine planlandı. Şimdilerde ise herkes kendi ayakları üzerinde dursun diyerek, eşit fırsat verilmeye başladı." Şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından, panel soru cevap kısmı ile son buldu. Bakan Yardımcısı Doç.Dr. Aşkın Asan, panel sonunda Düzce Fehmi Öney Sevgi Evleri'nde kalan kız çocuklarını ziyaret ederek, Ankara'ya döndü.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.