DÜZCE DERBİSİ YARIN

DÜZCE DERBİSİ YARIN

 İlk yarıda Kaynaşlı şehir stadında oynanan ve karşılaşma sonrasında çıkan olayların hala hafızalarda kaldığı maçın rövanşında herkesin temennisi bu kez dostluk görüntülerin sahne alması.

Kaynaşlı sahasında oynanan ve Beyköy Belediyespor'un 2-1 üstünlüğü ile biten karşılaşmada her iki takım futbolcuları arasında tartışma yaşanmamış, yine her iki takımın taraftarları arasında da en küçük bir istenmeyen olay olmamıştı. 
Karşılaşma sonrasında Aakçakocaspor'lu futbolcular, teknik kadro  ve bazı yöneticiler karşılaşmayı yöneten Kocaali bölgesi hakemi Sabit Selvi'ye tepki göstermişti. Karşılaşmada Akçakocaspor'dan Mehmet Kömürcü, Koırhan Kılıç ve Ufuk Muhtar, Beyköy Belediyespor'dan Bahadır Altın kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı. Karşılaşmada goller 58 dakikada Gökhan Hıdır, 63. Dakikada Selim Özdemir, 78. Dakikada Akçakocaspor adına Korhan Kılıç'dan gelmişti. 
Beyköy Belediyespor-Akçakocaspor karşılaşması 17 Mart 2013 Pazar günü Kaynaşlı şehir stadında oynanacak. Karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. Karşılaşma öncesinde Akçakocaspor'da kart cezalısı Öner takımdaki yerini alamayacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.