YAŞLILAR HAFTASI ŞÖLEN HAVASINDA KUTLANDI

YAŞLILAR HAFTASI ŞÖLEN HAVASINDA KUTLANDI

 Yaşlılar Haftası, Akçakoca Kızılay Yaşlılar Konukevinde Akçakoca Kaymakamı Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Fikret Albayrak, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Akçakocaspor futbolcuları, kurum müdürleri ve O Ses Türkiye Yarışmasında finale kalan ve elenen sanatçı Burcu Demirtaş ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla şölen havasında gerçekleştirildi.

Akçakoca Kızılay Yaşlılar Konukevi Müdürü Galip Kabaklarlı, Yaşlılar Haftasında genç yaşlı herkesin bir araya gelmesiyle mutluluk duyduklarını belirterek "Yaşlılar haftamızın en iyi şekilde geçmesi için çeşitli çalışmalar yaptık. Konuk evimizde kalan en yaşlı olan Yaşar teyzemiz 100 yaşına giriyor çeşitli hediyeler ile yaşlılarımızı sevindireceğiz" dedi.
100 yaşındaki Yaşar teyze ayağa kalkarak "Ben henüz 1 yaşındayım" diye cevap verdi. 
Akçakoca Kaymakamı Aykut Pekmez, yaşlıların gününü sadece bir gün değil her gün kutladıklarını belirterek "Bugün Yaşlılar Haftamızın birinci gününde bir araya gelmek herkesi mutlu kılmak ve sorunlarımızı paylaşmak amacıyla bir arada olmanın sevincini yaşıyoruz" dedi.
Başkan Fikret Albayrak da, her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılığın hayatın çok özel bir dönemi olduğunu belirterek şunları söyledi: "Yaşlılarımız dün ve bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en önemli varlıklarımızdır" 
Konuşmaların ardından Akçakoca İlköğretim Okulu bando takımı gösteride bulundu, ardından temsili olarak bir çam ağacı dikilmesinin ardından ikramlar ile birlikte O Ses Türkiye Yarışmasında finale kalarak elenen Burcu Demirtaş'ın konseri izlendi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.