ACİL SERVİSE GECE YARISI ZİYARETİ

ACİL SERVİSE GECE YARISI ZİYARETİ

 

Hastanenin acil servisinde yaşanan sıkıntılar ve özellikle Kadın Doğum Servisinden gelen şikayetleri yerinde görmek amacıyla gece yarısı ani bir ziyaret gerçekleştiren il başkanı Metin Kaşıkoğlu, acil servisteki hastaları tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve hastane hizmetlerinden memnun olup olmadıklarını sordu.

Hastane çalışanları ve gece nöbetçisi hekimler ile de görüşen  Metin Kaşıkoğlu, acil servisin son durumu ve sıkıntıları hakkında da bilgiler aldı.

Kaşıkoğlu ve il yönetimi acil servisin ardından Kadın Doğum Servisi'ni de ziyaret etti. Yeni Doğan servisi ve yataklı kısımları gezen yöneticiler hastalarla görüşüp, hastane ile ilgili memnuniyetlerini sordular.

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan  Metin Kaşıkoğlu, hastane ile ilgili zaman zaman kendilerine gelen şikayetler nedeni ile gece yarısı ani bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek,  hastalarımızla ve çakışanlarla görüştük ve sıkıntıları dinledik,  personelin gece yarısında bile özveri ile çalıştığına şahit olduk, inşallah yeni hastane tamamlandığında fiziki şartların da iyileşmesi ile yaşanan bir takım mekânsal sorunların da  son bulacağını ümit ediyoruz diye konuştu. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.