ÖĞRENCİLER BU KEZ YAZAR AKIN İLE BİR ARAYA GELDİ

ÖĞRENCİLER BU KEZ YAZAR AKIN İLE BİR ARAYA GELDİ

 Aynı zamanda Düzce İmam Hatip Lisesi mezunu olan yazar İlhan Akın söyleşisinde öğrencilerden yöneltilen soruları da cevaplandırdı. 
Düzce Belediyesi tarafından Eğitime Destek amacıyla başlatılan 'Mesleğimi Tanıyorum' projesinin dördüncüsü Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde yapıldı. Düzceli Yazar İlhan Akın Mesleğimi Tanıyorum projesi kapsamında konuştu. Lise öğrencilerinin meslek seçimlerinde rehber olması amacıyla başlatılan proje için söyleşinin başında bir konuşma yapan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram "Her yıl eğitime destek amacıyla bir proje geliştiriyoruz. Bu yıl da öğrencilerin meslek seçiminde etkili olabilmesi amacıyla çeşitli meslek gruplarından mesleğinde uzman ve popüler kişileri getirerek meslek bilgileri hakkında söyleşi imkanı sunuyoruz" dedi.
Ardından söyleşiye başlayan Yazar İlhan Akın mesleğine ilişkin bilgiler verdiler. Akın konuşmasında başarının kriterleri hakkında bilgi vererek "Başarının sırrı insanın kendisini tanımasıdır, yeteneklerini keşfetmesidir. Bir yazar olarak okumanın yanı sıra yazarlığında önemli olduğunu vurgulamak isterim" dedi.
Söyleşinin son bölümünde de İlhan Akın öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, projeye katkısından dolayı Akın'a plaket takdim etti. Okul idarecileri de söyleşi için çiçek verdiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.