AKÇAKOCA BELEDİYESİNDEN YARDIM !

AKÇAKOCA BELEDİYESİNDEN YARDIM !

 

Akçakoca Belediyesi çocuklar okula gidip gelirken ayakları üşümesin diye 107 öğrenciye bot gönderildi. 
Sosyal sorumluluk alanında önemli çalışmalar yapan Akçakoca Belediyesi, Anadolu'dan gelen bir köy öğretmeninin samimi küçük bir yardım dileğine kulak verdi.

Erzurum'un Horasan ilçesine bağlı Ardı Köyü İlk ve Ortaöğretim Okulu'nun sorununu sahiplendi. Ardı Köyü İlk ve Ortaöğretim Okulunda öğretmenlik yapan ve Akçakocalı olan Neslihan Gürsel'in ricası üzerine köyde öğrenim gören ihtiyaç sahibi 107 öğrenciye şefkat eli Akçakoca Belediyesinden uzandı. Akçakoca Belediyesi kış şartlarının ağır bir şekilde hissedildiği Erzurum'un Ardı Köyündeki öğrencilere 107 çift bot gönderdi. 


Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, "Biz bir sese kulak verdik. Belediye olarak sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem veriyoruz. İlçemizdeki eğitim kurumlarından gelen talepleri de karşılamaya çalışıyoruz. Bizim için eğitim çok önemli. Sosyal paylaşım sitesi olan Facebook'tan öğretmenimiz bize ulaştı. Kültür Müdürlüğümüz tarafından yapılan çalışma sonrasında 107 öğrenciye çeşitli kıyafetler ve ayakkabı bot yardımında bulunduk.Çok mutluyuz çocuklarımızı mutlu kılmak bizleri çok sevindiriyor" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.