ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİNİN TEMELİ YAKINDA ATILACAK

ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİNİN TEMELİ YAKINDA ATILACAK

 Düzce Belediyesi'nden alınan bilgiye göre, kentin güney doğu bölgesinde, Azmi Milli ve Darıcı mahalleri arasında yer alan arazi üzerinde hisseleri bulunan vatandaşlarla bir süredir devam eden görüşmeler tamamlandı. Terminal yapımı için herhangi bir engel kalmadı.

Belediye Başkanı İsmail Bayram, terminalin temelinin yakın bir zaman dilimi içinde atılacağını vurgulayarak, "Terminalimiz değişik mimariye sahip olacak. 31 bin metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilecek. Otogarın kapalı alanı 5 bin metrekare düşünüldü" dedi.
Bayram, "Terminalin inşaat çalışması önümüzdeki yıl tamamlanacak ve hizmete girecek. Terminal hizmete girdiğinde Çoban'daki mevcut ve yetersiz terminaldeki tüm firma yazıhaneleri yeni otogara taşınacak. Yeni otogarda ilçelerden yolcu taşıyan araçların da yeri olacak. Yeni terminal içinde ayrıca kafeterya, lokanta, market, mescit gibi unsurlar bulunacak" diye konuştu.
İsmail Bayram, "Terminal yapımı seçim vaadlerimiz arasında bulunuyordu. Bu yatırımın temelini attığımız zaman bu vaadimizi de yerine getirmiş olacağın inşallah" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.