BAL LİGİNDE TEMSİLCİLERİMİZ FORMALİTE MAÇLARINDA

BAL LİGİNDE TEMSİLCİLERİMİZ FORMALİTE MAÇLARINDA

 Bu sezon yine üçüncü ligin kapısından dönen özellikle kendi sahasında kaybettiği puanlarla zirve yarışından kopan temsilcimiz Beyköy Belediyespor için Çatalça maçı ikincilik maçı demek. Beyköy Belediyespor bu maçı kazanırsa bölgesel amatör futbol ligi 10. Grubu 2. 

Sırada tamamlayacak.İstanbul Çatalcaspor-Beyköy Belediyespor karşılaşması 21 Nisan 2013 Pazar günü Çatalca Ziya Altınoğlu  stadında oynanacak. Karşılaşma saat 14.30'da başlayacak.

İlimizin bölgesel amatör futbol ligi 10. Grup temsilcilerinden Akçakocaspor 2012-2013 futbol sezonunun son maçını 21 Nisan 2013 Pazar günü Akçakoca şehir stadında İstanbulspor ile karşılaşacak.
Temsilcimiz Akçakocaspor ve küme düşen İstanbulspor arasındaki karşılaşmanın her iki takım açısından da bir önemi yok. Akçakocaspor kazansa da kaybetse de ligi 5. Sırada bitirmeyi garantiledi ve Düzcespor ile baraj maçı oynayacak.
Akçakocaspor-İstanbulspor karşılaşması 21 Nisan 2013 Pazar günü Akçakoca şehir stadında oynanacak. Saat 14.30'da başlayacak karşılaşmaya her iki takımında gençlerden kurulu kadro ile çıkması bekleniyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.