DİVAPANDA ÜRETİM DÖRT KATINA ÇIKIYOR !

DİVAPANDA ÜRETİM DÖRT KATINA ÇIKIYOR !

 Düzce valisi Adnan Yılmaz,Emniyet müdürü Ali Gezer,Kombassan holding yönetim kurulu başkanı Haşim Şahin , yönetim kurulu üyeleri ve fabrika genel müdürü Hakan Zengin ile ilgililerin katıldığı törenle yeni üretim tesisi ilk mdf yi üretti ve kurban kesilerek üretim başlatıldı.Vali Adnan Yılmaz yaptığı  konuşmada böyle tesislerin hem ülkeye hemde ilimiz ekonomisine büyük katkılar yaptığını 2023 vizyonuna ancak böyle çalışılarak ulaşılabileceğini belirtti.Kombassan yönetim kurulu başkanı Haşim Şahin ise Düzce halkının çalışkanlığı ve ilgisiyle divapanın her geçen gün geliştiğini ile istihdam ve ekonomik açıdan katkıları olacağını ifade etti.Fabrika genel müdürü hakan Zengin'de fabrikanın kapasitesinin arttırılmasında holding yönetiminin göstermiş olduğu desteğe teşekkür ederek,ilk üretimi gerçekleştirdiklerini söyledi.

 Ülkemizin köklü sanayi kuruluşlarından biri olan Divapan geçtiğimiz yıl yapmış olduğu 54 milyon TL. tutarındaki yatırım hamlesinin büyük bölümünü tamamlayarak ilk startı verdi.

Almanya'nın Frankfurt kentinden satın alarak 200 tırla getirmiş  olduğu 30,5 m. ContiRoll MDF hattının kurulumunu  kendi çalışanları ile birlikte 8 ay gibi kısa bir sürede tamamlayan Divapan bütün modernize çalışmalarını da tamamlayarak Kombassan Holding Başkanı Sayın Haşim Şahin ve Düzce Valisi Sayın Adnan Yılmaz ile birlikte ilk test levhanın üretimine başladı.

30,5 metre boyunda  kontinu bir prese sahip olan bu tesisle 600-800 m3/gün MDF üretimi gerçekleştirilebilecektir.  Mevcut eski hattını da çeşitli revizyonlar yaparak 500-550 m3/gün kapasiteye çıkarması beklenmektedir.

 

Divapan bu üretim hattı ile imalat kapasitesini 4 kat artırmayı hedeflemektedir. İlk etapta cirosunu 200 milyon TL.'ye çıkarmayı planlamaktadır.

 

Kombassan Holding'in ilk bin sanayi şirketlerindeki yerini her geçen yıl yükselten orman ürünleri sektöründeki  güçlü sanayi şirketi Divapan Entegre, ülkemizin MDF ve MDFlam üretimi yapan köklü sanayi kuruluşlarından birisidir. 6 yıldır üretimini 47.000 m2'si kapalı 300.000 m2 alanda gerçekleştiren Divapan, sektöründe uluslar arası kalite belgesi alan ilk firma olmuş, ISO 9001,  ISO 14000, ISO 45000, OHSAS 1800 ve SA 8000  belgelerini ülkemizde ilk, dünyada ise 52. firma ünvanını kazanmıştır. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.