ÖNCE DÖVDÜ, SONRA 100 AVRO PARA VERDİ !

ÖNCE DÖVDÜ, SONRA 100 AVRO PARA VERDİ !

 Bolu'da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada, borçlu olduğu şahsı döven ayakkabı boyacısı, daha sonra yaralı şahsa 100 avro vererek teselli etmeye çalıştı. 

Olay, saat 12.00 sıralarında İzzet Baysal Caddesi'ndeki Tabaklar Camii önünde yaşandı. İddiaya göre, ayakkabı boyacılığı yapan Kamil A. ile Mehmet T. (56) arasında, alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet T.'ye borcu bulunan boyacı Kamil A., şahsı darp etti. Yüzüne aldığı darbeler sonucu kanlar içinde kalan Mehmet T. yere yığılırken, olay yerine ambulans çağrıldı. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri yaralı şahsa müdahale ederken, iki şahıs arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Boyacı Kamil A., darp ettiği Mehmet T.'ye, "Al bak bu 100 avro. Bu 100 avroyu al, koy cebine. 150 lira daha alacağın var" dedi. Bunun üzerine dayak yiyen Mehmet T. ise, "100 avro kaç para yapıyor" diyerek alacağını hesaplamaya çalıştı. Bu sırada sağlık ekipleri tedavi etmeye çalışırken, yaralı Mehmet T'nin parayı cebine koyması dikkat çekti.
Olayın ardından yaralı şahıs hastaneye kaldırılırken, bir süre ayakkabı boyamaya devam eden Kamil A. ise, polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.