GÜNDEM'E İLK 3 B BOMBASI DÜŞTÜ....

 GÜNDEM'E İLK  3 B BOMBASI DÜŞTÜ....

 Düzce Parantez Gazetesi sahibi ve onursal başkanı Oktay Çakır Düzce TV'de Mehmet İbrahimoğlu'nun sunduğu Gündem programına katıldı. Programın diğer konuğu ise Pusula Gazetesi sahibi Mustafa Armutçu'ydu.  program gece geç saatlere kadar devam etti.

Programda siyaset, TSO seçimleri, Artmuçu'nun Kaşıkoğlu hakkındaki iddiaları, muhalefet ve Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram konuşuldu.

 

Düzce TV de yayınlanan  Oktay Çakır'ında katıldığı programa Parantez Gazetesi yazarı Bülent Baki Bayar damgasını vurdu. Programda uzun bir süre Bülent Baki Bayar'ın kim olduğu tartışılırken Oktay Çakır yaptığı ilginç açıklamalar ile Baki'yi tanımadığını söyledi. Oktay Çakır Baki ile ilgili kendisine yöneltilen sorulara "Bülent Bakiyi Tanımıyorum. Bir gün arkadaşlar geldi bir yazar var adı saklı olmak koşulu ile köşe yazmak istiyor dediler. Bende tamam dedim. Tanımadığım birini nasıl açıklayayım. Baki'yi bilsem açıklarım ama bende bilmiyorum" şeklinde cevap verdi.

Programın ilerleyen saatlerinde konu Mustafa Armutçu'nun AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu hakkında ki iddialarına geldi. Bu iddialara Oktay Çakır  müdahale ederek,  "Ortada bir dava var, kendisinin avukat olduğu bir davada müvekkilinin parasını almış. Bu bilgiler çarptırılıyor. Ben inanmıyorum Kaşıkoğlu'nun para kaçırdığına" Ayrıca Kaşıkoğlu'nun söylediği sözlerin basında çarpıtıldığını ifade eden Çakır konuşmasına şu şekilde devam etti "Ben manav ya da kasap değilim sözü çarptırıldı. Benim 10 yıllık bir hukukum var. Kanunlarımızda eksiklik var. Metin beyi tanıyan biri olarak söylüyorum. O menfaat elde etmek için para almamıştır. Müvekkillerinin parasını almış ve içinden kendi parasını almıştır. Ben böyle düşünüyorum. Üzerine fazla gidiliyor." Bu cevap üzerine Mustafa Armutçu'nun iddialarını ısrarla dile getirmesi üzerine Armutçu'ya hitaben "Herkes Armutçu'dan yeni belge bekliyordu. Yasak varken belge var diyordu. Yasak kalktı aynı belgeleri yayınladı." Şeklinde cevap verdi.

Programda AK Parti'nin konuşulduğu anlarda Mustafa Armutçu'nun sert muhalefetine ise Oktay Çakır müdahale etti ve "Madem Metin Kaşıkoğlu anlattığınız kadar kötü. O zaman neden Düzce de her dönem en güçlü olarak kalıyor. Ben AK Parti'yi başarılı buluyorum. Önemli bir Yönetim oluşturuldu. Bence söylendiği gibi yönetimlerinde çatlak yok. Ancak vekiller ile sıkıntı olabilir. Buda başarısız oldukları anlamına gelmez" ifadelerini kullandı.

Oktay Çakır, CHP ve MHP için ise ezber bozan açıklamalar yaptı. Programın en sakin geçmesi beklenen bölümünde muhalefete yüklenen Çakır, Düzce muhalefetini beğenmediğini söyledi. Çakır CHP için "CHP'yi son derece başarısız buluyorum. Elini taşın altına koyması lazım. CHP olaylara müdahil olmuyor. Konuşması gereken yerlerde konuşmuyorlar, alakasız konularda konuşuyorlar. CHP ne yaptı da başarılı diyeceğiz. Yaptıkları ne var? AK Parti deki gibi bir teşkilat anlayışları yok. CHP sosyal medyada yok. Ben şimdi neye göre CHP başarılı diyeyim. He ama iyi insandır Basri abi. Ancak iyi insan olması bir şey değiştirmiyor" şeklinde konuştu. MHP içinde eleştirilerde bulunan Oktay Çakır MHP'nin çözüm sürecinde daha aktif olması gerektiğini çünkü bu sürecin başarısız olması durumunda MHP'nin alternatif parti konumuna gelebileceğini söyledi. Çakır ayrıca "MHP de başarısız. Onlarında bir şey yaptığı yok. Ulusal söylemlerle idare ediyor. Çözüm süreci başarılı olursa MHP çok zor durumda kalacaktır" ifadelerini kullandı.

"Siz Krem Parkın Düzce'ye kazandıklarını görmüyorsunuz sonra vay efendim imar eksiği var bilmem neyi var. Muhalefettesin diye her şeyi eleştirmek zorunda değilsin. İyi olana iyi demek zorundasınız. Böyle muhalefet olmaz" diyerek muhalefete yüklenen Çakır muhalefetin yıkıcı olmaktan çıkıp yapıcı olması gerektiğinin altını çizdi.

İsmail Bayram'ı başarılı bulduğunu söyleyen Parantez Gazetesi onursal Başkanı Oktay Çakır "bir dönemde kimse istediklerini yapamaz. En az bir dönem daha İsmail Bayram seçilmeli. Biraz adil olmak lazım. Bir insan bir dönemde ne yapabilir. Bir dönem ile başarı ölçülmez. En az iki dönem kalması lazım." ifadesini kullandı.

kaynak: Düzce parantez


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.