89 YAŞINDA HAYIRDA YARIŞIYOR

89 YAŞINDA HAYIRDA YARIŞIYOR

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yaşayan ve kendisini hayır işlerine adayan Fedai Karabıyık ve eşi Seher Karabıyık Akçakoca'da yıllardır okul, hastane yapımı için maddi katkılarda bulunuyor. Fedai Karabıyık, bu kez de Akçakoca Belediyesi'ne armağan ettiği tam donanımlı ambulansın dualarla kurbanını kesti.
Tören, Fedai Karabıyık'ın Osmaniye Mahallesi Serçe Sokak'taki evinin bahçesinde gerçekleştirildi. Törene, Fedai Karabıyık eşi Seher Karabıyık ve yakınlarının yanı sıra Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak ve davetliler katıldı.
Başkan Albayrak, Karabıyık ve ailesine katkılarından dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı Albayrak tarafından Fedai Karabıyık'a plaket takdim edildi. Plaket takdimi sonrası Başkan Fikret Albayrak, yaptığı açıklamada "Akçakoca'da Okul Hastane ve bir çok alanda yardımlar yapan Fedai Amcamıza uzun ömürler diliyoruz. Kızılay'a 300 bin TL nakit para yardımı ve oturduğu köşkünü de bağışladı.Şimdi ise Akçakoca halkının kullanımı için 5 dönümlük arazide mezarlık yapımı için arsa bağışında da bulunuyor. Bu konuda arsa araştırmalarımız var kesinleşince 5 dönümlü mezarlık araziyi de bağışlamış olacaktır. Bağışladığı ambulans bir dakika bile boş durmuyor. Vatandaşlarımızın emrinde hizmet görüyor ve çok dualar alıyor" diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.