DÜZCE YUNUSBEY KOLEJİ 7.ULUSAL SEPTO? DA TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

DÜZCE YUNUSBEY KOLEJİ 7.ULUSAL SEPTO? DA TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Düzce?de Eda Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Özel Yunusbey Ortaokulu, İzmir?de düzenlenen 7. Ulusal Sanat Eğitimi Proje Tasarım Olimpiyatı?nda Türkiye üçüncüsü oldu.
Rekreasyon, oyuncak tasarımı, dramatizasyon, pandomim, resim, müzik ve kaligrafi kategorilerinde bu 7. gerçekleştirilen olimpiyata 81 ilden 612 ilk ve ortaokul öğrencisi katıldı. Türkiye'nin ilk ve tek sanat olimpiyatının finalinde 2 bin 600 proje arasından ?Dramatizasyon? kategorisinde Düzce Yunusbey Koleji Türkiye üçüncüsü oldu.
Türkçe Öğretmeni Muharrem Çakmak eşliğinde hazırlanan ?Savaşta En çok Anneler Ölüyor? adlı oyunda Raşit Kiraz, Elif Kübra Kılıç ve Sena Aydın performansları ile büyük beğeni topladılar.
Özel Yunusbey İlk ve Ortaokulu Müdürü Gürbüz Atmaca, ?Okulumuzun bu başarısı uzun süren ve özverili çalışmaların bir ürünüdür. Okulumuzun akademik alandaki başarılarını sanat, bilim ve spor alanlarındaki başarılarla taçlandırmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimizin bundan sonraki olimpiyatlarda da çok güzel başarılara imza atacağına inanıyorum? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.