ŞÜKRAN ÖNEY ANAOKULU SERGİSİ RENKLİ GÖRÜNTÜLÜRE SAHNE OLDU

ŞÜKRAN ÖNEY ANAOKULU SERGİSİ RENKLİ GÖRÜNTÜLÜRE SAHNE OLDU

Şükran Öney Anaokulu öğrencileri Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri kapsamında 2012-2013 eğitim öğretim yıl için planlamış olduğu projeleri görücüye çıkartmanın mutluluğunu yaşadı. Düzenlenen Proje Sergisine Belediye Başkanı İsmail Bayram?ın eşi Elka Bayram, Adalet Komisyon Başkanı Faruk Şener?in eşi Ayse Şener, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı?nıneşi Nazende Yazıcı ve beraberinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sedat Turgut, Şube Müdürleri, Okulu yaptıran Şükran Öney ve öğrenci velilerinin katılımıyla gerçekleşti.
İsmetpaşa Anasınıfı Öğrencileri Okul Müdürü Arif Önemli Anasınıfı öğretmeni ile birlikte sergiye katıldı. Ayrıca Özel Kültür Koleji 1/A ve 1/B sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri ile katıldılar.
Sergi açılışında Altın Çocuklar sınıfı minikleri Mantarlar rondu ile büyük alkış topladı. Mantarlar Sınıfı Lezzet Peşinde Projesiyle yıl boyunca her bir öğrencinin velisiyle birlikte okulda en sevdiği yemeği yaptı ve yaptıkları yemek tariflerinin olduğu bir kitap basıldı. Sihirli Eller Sınıfı İcatlar Mucitler Projesiyle, her bir öğrenci velisiyle birlikte kendi tasarladığı bir icadını arkadaşlarıyla paylaştı. Elmalar Sınıfı Doğayı Sev Ormanı Koru Projesiyle, ormanların önemini hem gezi düzenleyerek yerinde görme fırsatı yakaladı hem de ormanlarla ilgi etkinliklerini sergilediler. Kelebekler Sınıfı öğrencileri Kağıdın Büyülü dünyası adlı projesiyle, kağıttan neler yapılabilir diyerek, bir yıl boyunca harika etkinlikleriyle sergide herkesi hayretler içinde bıraktılar. Altın Çocuklar Sınıfı öğrencileri ise Oyuncağım Senin projesiyle kardeş okullarla oyuncak paylaşımı yaparak, hem paylaşma duygusunu kavradılar hem de oyuncak projesi kapsamında yaptıkları etkinliklerini sergiye çıkarmış oldular.
Proje sergisini gezen misafirler çocukların el becerilerini çok başarılı bulduklarını ve Okul Müdürü Emine Taşlı ve tüm öğretmenlere minik öğrencilere tebriklerini dile getirdikten sonra miniklerin proje kapsamında hazırladıkları küçük hediyeleri aldılar.
Şükran Öney Anaokulu tarafından tüm misafirlere çeşitli ikramlar verilirken çocuklara da patlak mısır pamuk sekeri ve macun şekeri ikram edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.