GENÇLİK KAMPLARINA YOĞUN TALEP

GENÇLİK KAMPLARINA YOĞUN TALEP

Gençlik ve Spor Bakanlığının geçtiğimiz sene düzenli bir hale soktuğu gençlere yönelik deniz ve doğa kamplarına Düzceli gençlerden yoğun talep geldi. Ülke genelinde gençlerin ilgisi nedeniyle başvuru süresi uzatılmıştı. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı?nın düzenlediği deniz ve doğa kamplarına Düzceli gençlerden yoğun talep geldi. 13-31 Mayıs 2013 tarihleri arasında, www.genclikkamplari.gov.tr adresinden gençler tarafından on-line olarak yapılan başvurular neticesinde Bakanlığın belirlediği isimler deniz ve doğa kamplarına katılacak. 13-16 yaş aralığındaki gençler deniz, 17-22 yaş aralığındaki gençler doğa kampına başvuralar yapılırken Düzce Gençlik Merkezine yaklaşık 300 genç kamplara katılmak için başvuru yaptı.

Düzce?den 103 gencin katılacağı deniz ve doğa kamplara 300 gencin başvuru yapması sevinçle karşılanırken, kamplara kimlerin gideceği ise Bakanlık tarafından belirlenecek.

Gençlik liderlerinin organize edeceği kamplarda Türkiye genelinden yaklaşık 400 genç deniz ve doğa kamplarının tadını 7 gün boyunca çıkartacak. Kamplara katılan gençlerin ulaşım ile 7 günlük konaklama, yemek ihtiyaçları bakanlık tarafından karşılanacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığının deniz kampları; Aydın Kuşadası, Hatay, İzmir, Samsun, Mersin illeri olurken doğa kamplarında Antalya, Bolu, Denizli, Kastamonu, Osmaniye, Trabzon ve Van illerinde belirlenen kamp alanlarında gençler bir araya gelecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.