AK PARTİ DÜZCE İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

AK PARTİ DÜZCE İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

Toplantıya Koordinatör ve İstanbul Milletvekili İdris Güllüce, Düzce milletvekilleri Fevai Arslan, İbrahim Korkmaz, il başkanı Metin Kaşıkoğlu, teşkilat başkanları, belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyelerimiz ile teşkilat üyeleri katıldı. 
Mayıs ayı danışma meclis toplantısı divan başkanlığını ise il yönetim kurulu üyesi Avukat Meryem Aydın Şirin yaptı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, gezi parkı olaylarına değindi ve olayların tamamen provoke olduğunu söyledi. Meselenin sadece bir ağaç meselesi olmadığını belirten Kaşıkoğlu, masumane başlayan olayların provoke edildiğini görmezden gelinmemesi gerektiğini söyledi.
Parti üyelerine birlik ve berberlik mesajları veren Kaşıkoğlu, ?Özellikle Taksim gezi parkı olaylarının hepimize gösterdiği gibi armudun sapı, üzümün çekirdeği gibi bir takım kendi içimizde yarışacağımız bazı şeyleri geride bırakıp, su uyur düşman uyumaz sözünden hareketle, hala içinden ergenekon sevgisi, hala bu ülkenin tek sahibi biziz düşüncesinde insanların olduğunu unutmamalıyız. 3 ağacın bahane edilerek Türkiye Komünist Partisinin, İşçi Partisinin, DHKP-C?nin, ergenekoncuların ve bunlara ön ayak olan CHP?nin nasıl bir araya gelebildiğini görüyoruz. Bakmayın onların 3 tane ağaç sökülmüş diye isyanlarına. Başta masum gözükebilir. Ama son derece masum bir şekilde başlayan olayları nasıl provoke edildiğini görmezden gelmeyin. Biz birbirimizi çok iyi tanımak ve kenetlenmek zorunda olan insanlarız. Bu tesadüfen gelişen bir olay değil, bu uluslararası bir elin de dahil olduğu bir küçük ayaklanma girişimidir. Buna karşı düzgün politikalar oluşturamazsak üzülen onlar olmaz üzülen anamız babamız ve bizim kuşaklarımız olur. Yer yerinden oynasın, kan gövdeyi götürsün bu iktidar bir daha seçime girmesin istiyorlar? dedi.
Milletvekili Fevai Arslan ise, ?Mesele 3-5 ağaç değil. Mesele ideolojik ve bu ülkeyi başarıyla yöneten AK Parti'yi yıkmaktır. Mesele hazımsızlık. Hem hazımsızlıkları var hem ortaya koydukları bir fikir yok. Daha sıkı çalışmamızın zamanıdır. Mesele ağaçsa en fazla ağaç diken bu iktidardır. Partimize daha fazla sahip çıkmalıyız. Bu partiyi millet kurdu? dedi.
Batıdaki 10 il arasında AK Parti'ye en fazla destek veren ilin Düzce olduğuna dikkat çeken Arslan, yerel seçimlerde bu rekoru koruyacaklarını belirtti.
Toplantıda daha sonra İl Yönetim Kurulumuzun göreve gelmesinin birinci yılı nedeniyle teşkilatın bir yıllık faaliyetlerine ilişkin sunum gerçekleştirildi. Ardından Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve Kaynaşlı Belediye Başkanı İsmail Korkmaz da belediyelerinin hizmetlerini anlattı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.