OYLARIN SORUMLULUĞU OMUZLARINDA!

Hani halk dilinde çok konuşulan bir söz var; ?Ne kadar köfte, o kadar ekmek?. Yerel seçimlerde AK partiyi zirveye taşıyan vatandaş oyu kadar hizmet isteyecek, haklı olarak.

Yerel seçimlerde sandık birçok kişinin tahmin ve ezberlerini bozdu. Çıkan sonucu da kabullenip, saygı göstermek ve önümüze bakmak, bunu yaparken de vakit kaybetmemek, proje ve yatırımı öncelemek olmalı tavrımız!

Seçimin kazananı AKP olmuştur, kaybedeni ise muhalefet partileri! Umarım kazanan sadece AKP değil, şehir de olur.

 AKP yine ülke ortalamasının üzerinde destek buldu bu ilden. Her dönem yazdık, söyledik bulduğu desteğin karşılığını bir türlü alamadı bu il!

 Bu şehir yaşayanı her dönem AKP ye kredi sunuyor, kredinin limiti de yok, süresi de yok. Büyük bir sabırla desteği sunarken, yatırımlardan pay alma sabrı da gösteriyor.

 AKP?nin artık sığınacağı mazereti yok, oy desteği de devam ediyor. Bundan öte yapacakları bu şehrin tüm sorunlarını çözüme kavuşturmak, Düzce?yi  geri kalmış  İl  olmaktan çıkarmak, yaşanılabilir İl?ler arasında daha yukarılarda yer bulmak.

 Bu şehir bunu fazlası ile hak ediyor, beklenti çıtası daha da yukarılara çıktı böyle de bilinmeli!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş  başta olmak üzere tüm belediye başkanlarını zor bir dönem bekliyor, en olumsuz koşullarda bile ülke ortalamasının üzerinde alınan oyların sorumluluğu omuzlarında! İktidar partisine yani Ak partiye sandıkları patlatırcasına oy veren Düzceliler haklı olarak beklenti içerisindeler; ?biz çalıştık, oy verdik şimdi başkanlarımızdan hizmet bekliyoruz. Ve beklentimiz; verdiğimiz oy oranında olacak, değilse kendimizi kandırılmış sayarız? diyorlar!

  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://www.duzcetv.com sorumlu tutulamaz.