Valilik Binasının Dış Cephesi!

Valilik binasında, başta valilik olmak üzere Mahalli İdareler, Çevre ve Şehircilik, Milli Eğitim, Sağlık, Halk Sağlığı, Köylere Hizmet Götürme Birliği, Tapu, Kadastro, Bilim Sanayi ve Teknoloji, Nüfus ve Vatandaşlık, Kültür ve Turizm, Vergi Dairesi, Defterdarlık, Milli Emlak, Dernekler, İdari Hizmetler Müdürlüğü gibi birçok müdürlükler bulunmaktadır.

Yukarıdaki il Müdürlüklerinin halen hizmet verdiği bina 1999 Düzce depreminden sonra yapılmıştır. Bu binaya 2008 yılı Temmuz ayında taşınıldı. Aradan yaklaşık 7 yıl geçti. Binanın dış cephe boyası eskimiş bir haldedir. Bazı yerlerde sıvalar dökülmüş, yağmur suyu olukları dolmuş ve delinmiş bir vaziyette olduğu için aşağıya akan yağmur suları, aynı zamanda bazı yerlerde tabandaki ızgaralardan bodruma akmaktadır!

Bazı tuvaletler problemlidir, hatta bazı yerlerde arızadan kaynaklı temiz su akıntıları mevcuttur. Binanın dış cephe veya içindeki boya, badana, bakım onarım, bahçe temizliği gibi işler her kurum tarafından kendi imkanları ile mi yapılmalı, yoksa valilikte bu iş için ayrı bir müdürlük mü var?  

Binanın dış cephe boyası, binanın onarımı yapılacağı zaman, göze hoş gelen bir başka renk seçilerek değiştirilemez mi?

Her ne olursa olsun. Valilik binası bir şehrin prestij binalarından bir tanesi değil midir?

Öztürkler Kavşağından Karşıya Geçen Araçlar!

Memur-Sen ve Körpeçler mahallesinden gelerek Hürriyet Caddesine giren ve Öztürkler kavşağından şehir merkezine doğru geçiş yapan araçlarla,

İstanbul istikametinden gelerek Öztürkler kavşağından sağ tarafa, şehir merkezine giren araçlar birleştiğinde ve hemen sağ tarafta park halinde olan araçlar nedeniyle yol daralmakta ve trafik sıkışmaktadır!

Kuyumcuzade Bulvarından Öztürkler Kavşağına Çıkış!

Kuyumcuzade Bulvarından Öztürkler kavşağına giderken sağ tarafta bulunan BİM alışveriş merkezinin önü, alışveriş yapmak isteyen vatandaşların park ettiği araçlar vasıtasıyla zaman zaman yolu daraltmaktadır. Bu durum trafik sıkışıklığına neden olmaktadır!

D-100 Karayolunun Sağ ve Sol Tarafındaki Yan Yollar!

D-100 karayolunun sağ ve sol tarafında bulunan yan yollar halen düşük seviyede. Düşük seviyede olan bu yollar çevre illerde nasıl değerlendirilmiş hiç merak edip araştırdık mı? Bu yollar yükseltilirse daha kullanışlı olmaz mı? Daha fazla sayıda araç bu yolu tercih ederek D-100 karayolunun yükünü hafifletmez mi?

Hoşça kalın.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://www.duzcetv.com sorumlu tutulamaz.