Elektrik Trafosu, Göllenme, Lise Yolu, Nikah Salonu, Çay Ocağı!

Hastanenin Batısındaki Elektrik Trafosu ve Göllenme!

Olimpiyat kavşağından Nezihi Tütüncüoğlu Bulvarına girdiniz. Az ileride Düzce Anadolu Lisesinin bulunduğu sokağa da girdiniz. Yeni yapılan Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acil girişini geçtiniz az ileriden sola dönerken sağ tarafta bir elektrik trafosu var. Bu Trafo Düzce Belediyesi Kültür Müdürlüğündeki resim öğretmenleri tarafından yağlı boya ile boyansa daha güzel olmaz mı?

Aynı yolun az daha ilerisine gittiğinizde Diş Hastanesinin batı tarafı yağmur yağdığında çok fazla göllenme oluyor. Oraya yağmur suyu gideri yapılsa ve bir ızgara konulsa da suyun akışı yağmur suyu kanalizasyon giderine bağlansa ve de insanların üzerine su sıçramasa daha iyi olmaz mı? Bu noksanları Belediye Başkanı mı görecek?

Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yolu!

Şıralık mahallesinde bulunan Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çok güzel bir yerde yapılmış. Asar deresinin kenarından adeta kordon boyu gibi çok güzel bir yol yapılmış. Yol güzel ama yolun ne sağında, ne de solunda yayalar için yapılmış bir kaldırım yok. Belediye bu eksiği en kısa zamanda tamamlamalıdır.

Yeşil Düzce Engelliler Okulunun Kuzey Tarafındaki Yol!

Şıralık Vatan İlkokulu, Cumhuriyet Lisesi, Yeşil Düzce Engelliler Okulu, Düzce Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi, İmam Hatip Lisesi Kız öğrenci yurdu hepsi bir arada bir kompleks oluşturmuş. Asar deresinin güney tarafında ve tam kenarında. Asar deresi ile okulların arasındaki yol en kısa zamanda yapılırsa iyi olur. Çünkü o boşluk servis araçları için çok gerekli.

Belediye Nikah Salonu Girişi!

Düzce Belediyesi Küçüksu mevkiinde yeni yapmış olduğu Nikah Salonu binasının güney tarafında bulunan araç girişi kapalı. Araç girişinin önüne yani yola araçlar park etmiş. Nikah Salonuna nikah için aracı ile gelen vatandaşa nikah salonuna giriş adeta yasaklanmış! Bir çözümü yok mu bu işin?

Tekerlekli Çay Ocağı!

Her cumartesi günü Selahattin Olcar köprüsünün doğusunda Asar Deresinin kenarında semt pazarı kurulur. Pazaryerinde sabahtan akşama kadar hizmet veren esnaf çay içmek ister. Bunun için de bir çay ocağına ihtiyaç vardır. Bahse konu olan o yerde de hizmet amaçlı prefabrikten yapılmış tekerlekli bir çay ocağı gördüm. Çok da güzel olmuş doğrusu. Çok hoşuma gitti.

Fakat bir şeyi anlayamadım. Çay ocağı olarak yapılmış olan prefabrik bina ağaç takozlar üstünde duruyor. Prefabrik barakanın dört tarafında da ayrıca 4 adet tekerlek var ama onlar havada. O çay ocağı cumartesi gününün haricinde de aynı yerde sabit duruyor. Yani hem tekerlekli hem de takoz üstünde duruyor. Çay ocağı çok güzel olmuş ama bulunduğu yer pek uygun değil. O çay ocağına daha münasip bir yer bulunamaz mı? Ayrıca pazaryeri olarak kullanılan o açık alanda geçtiğimiz bir hafta sonrası için bekletilen birçok şey var. Onlar unutuldu mu, yoksa her hafta orada sabit mi kalıyor?

Eğer orada bir serbestlik varsa onu değerlendirmek lazım. Asar deresinin kenarı belediye tarafından güzel bir şekilde düzenlenmeli, herkesin kullanabileceği birer baraka yapılmalı veya orada hiçbir malzeme kalmamalı! Uygun olan ne ise vatandaşı da mağdur etmeden o yapılsın. Hoşça kalın.

 

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://www.duzcetv.com sorumlu tutulamaz.