Emekliler Promosyonlarını Almaya Başladı!

Emekli devlet memuruyum. Görevimin son yıllarında maaş aldığımız bankalardan promosyon alıyorduk. Bunun için de kurumlar en fazla promosyonu hangi banka veriyorsa o bankayla anlaşma yapıyordu ve maaşımızı o bankadan alıyorduk. 

Emekli oldum. Emekli olduktan sonra uzun zamandan beri maaş aldığımız bankaların bizlere verecek olduğu promosyon tartışması yapıldı. Ha bu gün ha yarın derken nihayet bankalarla anlaşma sağlandı ve bu konuda son nokta konuldu. Emekliler, bankalardan aldığı maaşlarının karşılığı olarak promosyon almaya başladılar.

Bu iş için de emekliler, promosyon vermeyi kabul eden bankalarla taahhütname imzalamaya başladılar. Taahhütnameler 3 yıllık olarak imzalanıyor. Bankalar emeklilere aldıkları maaş oranına göre promosyon vermeye başladılar.

3 yıllık promosyonlar peşin olarak ödeniyor!

Emekliler bu iş için, işin neresinden ve nasıl başlayacak?

Diyelim ki emekli maaşınızı Ziraat Bankasından alıyorsunuz. O bankaya gidiyorsunuz 3 yıllık taahhütname imzalıyorsunuz. Hepsi o kadar.

Bankalar, T.C. kimlik numarasının son rakamları 0 ve 2 ile bitenlere mart ayında promosyonlarını vermeye başladı. Emeklilerden T.C. kimlik numarasının son rakamları 4 ve 6 ile bitenler Nisan ayında, 8 ile bitenler ise Mayıs ayında promosyonlarını alacaklar. Bu duruma göre emeklilerimiz maaşlarını hangi bankadan almak istiyorlarsa önce ona karar verecek. Hiç vakit geçirmeden o bankaya gidecek ve taahhütnameyi bir an önce imzalayacak.   

Daha önce 2 adet otomatik ek hesap açma zorunluluğu, maaş ve kredi kartı alma zorunluluğu, elektrik ve su abonesi, otomatik ödeme talimatı zorunluluğu şartı vardı. Şimdi o şartlar yok.

Alınacak olan promosyon ücreti: 1000 liranın altında emekli maaşı alanlara 300 lira; 1000-2000 lira arası 375 lira; 2000 lira üzerine 450 lira promosyon verilecek.

Hoşçakalın.

 

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://www.duzcetv.com sorumlu tutulamaz.