Yol terkleri-Elektrik direği-Efteni gölü-?Semt polikliniği?-?Gençlik Merkezi?!

Yol için terkedilen yer!

İki arsa sahibi 5m.+5m. olarak arsalarından belli orandaki toprak parçasını terk etmişler ve terk edilen yeri yol olarak terk etmişler. Neden? Belediye öyle istediği için. Vatandaşlar binalarını yapmışlar. Sonra da belediye orayı yol yapmaktan veya bir başka şekilde değerlendirmekten vazgeçmiş. Bina sahiplerine diyor ki terk edilmiş olan bu yeri daire sahipleri olarak siz satın alın. Neden? Belediye oraya yol yapmaktan vazgeçmiş! Böyle bir şey olabilir mi?

O direk ne zaman sökülecek?

D-100 kenarında, Düzce Öztürkler kavşağını Ankara istikametine doğru 100 m. geçince sol tarafta, yani orta refujda beton elektrik direği tam ortadan kırılmış. O direk uzun zamandan beri ya yerinden alınmayı veya tamir edilmeyi bekliyor. O direk orada ve o şekilde yakışıyor mu? Bunu oradan belediye mi, Sepaş mı kaldırır bilemem ama o görüntü hiç hoş değil!

Efteni gölü şişirilecekti!

Efteni gölü halen bulunduğu durumdan kurtarılıp temizlenecek ve şişirilecekti. Ne oldu o proje?

Kalıcı konutlar bölgesinde semt polikliniği!

Kalıcı konutlar bölgesinde bulunan kalıcı işyerlerinde semt polikliniği açılması projesi vardı. Ne oldu o proje?

Kalıcı konutlar 3. bölgede ?Gençlik Merkezi?

Kalıcı konutlar 3. bölgede kalıcı işyerleri olarak yapılan o binalarda gençler için yapılması düşünülen  

?Gençlik Merkezi? projesi vardı. Ne oldu o proje?

Her şeyde vardır bir hayır!

?Bir zamanlar birisi Allah?tan bir çiçek ve bir kelebek diledi. Fakat Allah bunların yerine ona bir kaktüs ve bir tırtıl verdi. Adam üzüldü. Bir zaman sonra kaktüs çiçek açtı, tırtıl da kelebek oldu. İstekleriniz her zaman ihtiyaçlarınız değildir. Bugünün dikeni yarının çiçeğidir ve bugünün böceği yarının kelebeğidir. Allah seçimi O?na bırakanlara en iyisini verir!?  Hoşçakalın.

 

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://www.duzcetv.com sorumlu tutulamaz.