Korona virüsü ve “Event 201” Simülasyonu!

Gazeteci Bekir Hazar, Ergün Diler, İstanbul üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof Dr. İlyas Topsakal ve Takvim Gazetesi Dış haberler Müdürü Emre Şahin’in katıldıkları ve 14.03.2020 tarihinde a haberde yayınlanan Yazboz programından notlar:

“Zor bir dünyada yaşıyoruz. Dünya nereye gidiyor? 1981 yılında İngilizce yazılmış DEAN KOONTZ’un, Karanlığın Gözü isimli kitapta 2020 yılında salgın bir hastalık yayılacak! Bu hastalık direkt olarak akciğere, aynen Korona gibi bronşlara hücum edecek ve her tarafa yayılacak. Çin-Wuhan’dan başlayacak olan bu hastalığın adı da Wuhan 400 olarak konulmuş.

Bill Gates 1994 yılında katıldığı bir talk şhow programında interneti anlatmış. O programda amiyane tabirle Bill Gates ile kafa buluyorlar, herkes gülüyor. Bill Gates de onlara gülüyor. Şimdi, bir şey arayacağımız zaman eller cep telefonuna gidiyor. Yani yönetiliyoruz!

Korona virüsü dünya resmen 07 Ocak 2020’den itibaren duydu. 15 Ocak ile 01 Mart tarihleri arasında Çin dahil Rusya, İngiltere, İtalya, Fransa, Almanya, Kanada ve birçok devlet toplam 2 trilyon 915 milyar dolar parasını bankalardan çekip özel uçaklarla, transferlerle, farklı yöntemlerle güvenli liman saydıkları yerlere göndermişler. Çin’de bulunan 65 milyon şirket-işyerinin 23 milyonu kapanmış, 321 milyon işçi ücretsiz izne gönderilmiş. Avrupa’da bulunan 5 milyon şirket-işyeri iflas noktasında, 41 milyon işçi izne gönderilmiş. Çin’in ekonomik kaybı 3.9 trilyon dolar, Avrupa Birliği’nin ekonomik kaybı 3 trilyon dolar, Dünyadaki kayıp ise 22.9 trilyon dolar!

1981 ve 2018’de yazılan kitapları, bütün bu verilerin hiç birini görmezden gelemeyiz. Gribal enfeksiyona benzer bir virüsün yaptığı bu hasar normal değil.  Dünyaya çok büyük bir korku yaydılar. Angela Merkel ve Boris Johnson bu virüsten kaçış yok, %60-70 oranında etkileneceğiz diyorlar. Korona virüs diğer griplere göre öldürücü olmadığı halde neden çok daha fazla önemseniyor? Cevap: Operasyon olduğu için!

Johns Hopkins Üniversinde çalışan "tıbbi güvenlik" bölümü araştırmacılarından Dr. Eric Toner ‘Event 201’ isimli bir tatbikat-simülasyon hazırlıyorlar. Bu çalışmaya koca koca siyo, işadamları ve doktorlar da katılıyor. Simülasyon 18.10.2019’da yapılmış. Simülasyonda; Virüs Brezilya’da domuz çiftliğinden çıksın denilmiş. Virüs bilindiği gibi daha sonradan Wuhan’a hayvan pazarından yayılmış. Ekonomik sonuçlar masaya yatırılmış ve sonuç o tatbikatta öngörülmüş.

Trump, dün diplomatik olarak İsviçreli ilaç şirketi olan Roche ilaç firmasını işaret ederek 50 milyar doları bu iş için ayırdık dedi. Roche firması Basel menşeli Alman. 1980 yılından itibaren Amerikalı’larla beraber biyo teknoloji konusunda Los Angeles'te, Kaliforniya’da (California) yatırım yapmışlar ve ortaklıkları var.  (Not: Birkaç gün önce Trump’ın, anlaşma yaptığı ilaç şirketinin, ilacı-aşıyı bulduğunu yakında kullanılmaya başlanacağı şeklinde açıklama yaptığı söyleniyor. Ne kadar doğru olduğunu zaman gösterecek)

Çin Dışişleri Bakanlığı sözcüsünün yaptığı açıklamaya göre virüs Amerikan askerlerinden bulaşmış. Çünkü virüs olayı ortaya çıkmazdan önce Wuhan’da, Event 201 simülasyonunun yapıldığı tarihiden hemen sonra askeri olimpiyatlar yapılmış ve bu olimpiyatlara ABD’li askerler de katılmış. Çin Dışişleri, ABD bize bir açıklama borçlu diyor. Çin’de başlatılan operasyon Avrupa’yı çökertti, çünkü amaç Avrupa’yı çökertmekti. ABD, bizi saf dışı edecek olan pazarı yok ederiz demek istiyor!

Korona virüs ortaya çıktıktan sonra Trump 19 Şubatta Hindistan’a bir gezi yaptı. 1.2 milyar nüfusa sahip Hindistan 1 milyon kişi ile Trump’ı karşıladı! Bu çok önemlidir ve bir milattır!

The Ekonomist dergisi 2020’ye girerken 2 tane kapak yayınladı. Simsiyah kapakta sadece 2020 yazıyordu. Bu kapağın analizi yapıldığında üzerindeki şifrelerde bazı devlet başkanının ismi var, ama en ilginç olanı ise en altta dünyaca ünlü ve aynı zamanda casus hemşire diye bilinen Hraz’ın ismi var. Hemşirenin ön plana çıkarılması Dünya 2020’ye sağlık sorunları ile girecek. 2020’de dünyayı virüs bekliyor!

2018 yılında İtalya’da yapılan Bilderberg toplantısında virüs konuşulmuş. Toplantıda Henry Kissinger, David Petraeus, CIA başkanları, FED eski başkanı Stanley Fischer’in de olduğu söyleniyor. Fischer’e; Sağlık alanında bir virüs çıkarsa dünya ekonomisini çok etkiler mi? diye soruyorlar. O da diyor ki; Algı önemli, eğer algı önemliyse etkiler diyor!

2019 yılı Ocak ayında Davos’ta yapılan toplantıda George Soros; Çin, sürekli olarak dünyayı tehdit etmeye çalışıyor, Çin’e mutlaka bir çözüm bulunmalı diyor. 2019 yılı Haziran ayında Montrö’de yapılan Bilderberg toplantısında Çin, Rusya, Suudi Arabistan ve İran bu dört ülkenin geleceği konuşulmuş. Petrol ile ilgili bir sıkıntı olmalı ki bu ülkeler zarar görsün. Virüs o toplantıda da konuşulmuş. Virüs işi Henry Kissinger’e de soruluyor; Dünyada bir virüs olursa ülkeler etkilenir mi? O da etkilenir diyor!

2020 yılına girildi. Bill Gates, New York’ta Malikanesinde George Soros ile bir toplantı yapmış. Toplantıda 18 Ekim 2019’da yapılan ‘Event 201’ tatbikatı konuşulmuş. ‘Event 201’in’ ana sponsorlarından bir tanesi de dünya ekonomi formu. Yani Davos’u organize edenler. Yani arkasında Soros’un olduğu güç. Soros ile Bill Gates neyi konuşur?

Çin günde 20 milyon varil petrol kullanıyordu şimdi 3 milyon varile düşmüş. Petrol alımı dünyada düşüyor ama buna rağmen petrol üretimi daha fazla oluyor. Rus Petrol şirketiyle Suudi Arabistan petrol şirketi anlaşamadı. Rus’lar petrolü Avrupa’ya satıyordu çünkü o zaman talep vardı. Rusya’nın geliri %70 petrol ve doğalgaza dayalı. Suudi Arabistan Rusya’yı ekarte ederek Avrupa piyasasını ele geçirmek istiyor. ABD’nin 2. planı Avrupa’nın petrol vanasını ele geçirmek.”

Yaklaşık 2 saat süren programda konuşulanları özetlemeye çalıştım. Programın tamamını kendi ağızlarından izlemek isteyenler internet sitesinden izleyebilirler.

Sonuç: Küreselleşme ve Avrupa Birliği’nin çökertilmesi. Egemen güçler 60 yaş üstü insan istemiyor. ABD, Avrupa’nın petrol vanasını ele geçirmek istiyor. Anlaşılan o ki, Korona virüs ortaya çıkmazdan önce aşısı hazırlanmış. Tesadüf yok, muazzam bir hesap var.

Eh ne diyelim. Herkesin bir hesabı vardır ama Allah’ın da bir hesabı vardır. Devletimizin vatandaş olarak bizlerin sağlığı için aldığı kararlara, kurallara uymalıyız. Allah yar ve yardımcımız olsun. Hoşçakalın.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://www.duzcetv.com sorumlu tutulamaz.