Bayramlıklar İyi Partiden

Bayramlıklar İyi Partiden

İyi parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, Düzce ve Gaziosmanpaşa teşkilat üyeleri, selzede çocuklara Gaziosmanpaşa İyiparti İlçe teşkilatının gönderdiği bayramlıkları dağıttı. 

Yaşanan sel felaketinin ardından defalarca sel bölgesini ziyaret eden iyi Partililer, bayram öncesi çocukların yüzünü güldürdü.

Teşkilat mensupları ile birlikte İl Başkanı Yunus Özay Er, Akçakoca İyi Parti İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum,  Gaziosmanpaşa İyi Parti İlçe teşlkilatı yönetim kurulu üyeleri Yusuf Ak, Nuri Yılmaz ve partililer sel bölgesini ziyaret ederek çocuklara, Gaziosmanpaşa İyi Parti İlçe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları teşkilat ve üyeleri tarafından yapılan kampanyalarda topladıkları yardımları dağıttılar.

Yapılan kampanya ile ilgili olarak konuşan İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Harun Çapur; "Biz aynı cuoğrafyada yaşayan, aynı çileleri çeken, aynı sevinçleri yaşayan milletiz. Düzceli kardeşlerimizin zor günlerinde yanlarında olmamız da tek millet olgusunun bir eseridir. Aynı felaket bizim başımıza gelse inanıyoruz ki Düzce'de bizlerin yanında olurdu. Gaziosmanpaşa teşkilatı olarak afetzede kardeşlerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.  

İl Başkanı Yunus Özay Er ise; " Sel bölgesinde yaşayan çocuklarımızın yüzlerini biraz güldürmek ve dehşet anlarını unutmalarına yardımcı olmak istedik. Teşkilat mensuplarımızla birlikte bölgedeki çocuklarımıza bayramlık hediyeler verdik. Çocuklar bizlerin geleceği. Onların mutluluğu bizler için herşeyden önemli olmalı" dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.