Yanıkömeroğlu: Düzce’de Çok Güçlüyüz

İYİ Parti ve CHP’nin Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük’e destek vermek amacıyla Düzce’ye gelen İYİ Parti Sosyal Politikalar ve Kadın Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, Küçük’ün özellikle kadınlar ile ilgili projelerini çok beğendi. Bu projelerin Düzcelilere duyurulmasıyla halkın Küçük’ü tercih edeceğini vurgulayarak,  “ İşte o zaman  Başkan Adayımızı Başkan yapacağız” dedi.

 

İYİ Parti Sosyal Politikalar ve Kadın Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu , millet ittifakının Düzce Belediye Başkanı Ömer Küçük’e destek için Düzce’ye geldi. Seçim çalışmaları kapsamında partililerle buluşan ve Düzce’de bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Yanıkömer Mehmet İbrahimoğlu’na önemli açıklamalarda bulundu.

Ömer Küçük’ün Düzce’de güçlü bir aday olduğunu ve yapılan anketlerde önde çıktığını söyleyen Yanıkömeroğlu. Özellikle kadınlarla ilgili projelerini beğendiğini vurgularken, Küçük’ün üreten kadınlara yönelik projesini detaylarını paylaşmasını istedi.

Küçük, üreten, ürettiren, çalışan çalıştıran, kazanımlarını da halk ile paylaşan bir belediye olacaklarını söylerken, “ Biz bu konuda çok birikimliyiz, ev hanımlarının ekonomilerine katkı sağlamaları anlamında evlerinde ürettikleri satın alımlarını garanti eden belediyecilik anlayışı le bu göreve talip olduk. Sokaklarda kendileri satmaya uğraşmayacaklar. Bize verecekler, bu konuda ciddi bir projemiz var. Ambalajlamaya, etiketlemeye varıncaya kadar hepsini biz belediye olarak yapacağız. Biz kadınlarımızın evlerinde boş durmalarını engelleyeceğiz bir şekilde, psikolojilerini düzelteceğiz. Ürettiklerden aldıkları hazzı yaşatmak boynumuzun borcu olsun.” Dedi.

Türkiye genelinde boşanmaların en çok yaşandığı illerden biri olan Düzce’de bu konuyla ilgili de bir çalışma yaptıklarını söyleyen Küçük, yaptıkları araştırmalarda, boşanmaların çiftlerin bir bebek dünyaya getirmesinin ardından ilk 6 ay içerisinde olduğunu tespit ettiklerini belirtti. Buna karşın hoş geldin bebek projesi ile ilk 6 ay tüm masrafları belediye olarak karşılayacaklarını dile getirdi.

Küçük’ün bütün projelerini takdirle karşıladığını söyleyen Yanıkömeroğlu, Düzcelilerin bu projeleri duyması gerektiğini vurguladı, “ Gerçekten duyurabildiğimizde de başkan adayımızı başkanımız olarak göreceğiz inşallah.” Dedi.

DÜZCE KARARINI ÖMER KÜÇÜK’TEN YANA VERDİ

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, Düzce ziyaretinde önce parti teşkilatında bir toplantı yaptı daha sonra da esnafları gezdi. Yanıkömeroğlu ‘Düzce’nin Başkanlıkta tercihini Ömer Küçük’ten yana yapacağına inanıyorum’ dedi.

Düzce’ye sık sık geldiğini ifade eden Genel Başkan Yardımcısı “ Depremler sırasında Düzce’de bir firmanın temsilcisi olarak bulundum. O nedenle Düzce bildiğim bir yer. Çok önemsiyorum. Düzce gelişme ve kalkınmada hakettiği yerde değil. Bunun için Düzce’ye haksızlık yapıldığına inanıyorum. Şimdi önemli bir fırsat bulunuyor. Düzceli seçmenler bu kez Ömer Küçük demelidir. Çünkü Ömer Küçük’ün projeleri Düzce’yi kalkındıracak projelerdir’ şeklinde konuştu.

Parti teşkilatında partililer ile bir araya gelen Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu daha sonra esnafları gezdi. Genel Başkan yardımcısına ziyaretlerinde öncelikle İyi Parti ve CHP’nin kadın kolları eşlik etti. Esnaftan yakın ilgi gördüklerini belirten Yanıkömeroğlu, ‘ Edindiğim izlenimlere göre Düzce kararını Ömer Küçük’ten yana verdi. Zira gezdiğimiz tüm esnaflar sıkıntılarını dile getirdiler. Mevcut iktidarın sorunlarını çözmekten uzak olduğu görüşlerini savundular. Biz sahaya çözüm olarak indik ve halkımıza bunları anlatıyoruz’ dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.