Gündemlerinde İttifak Vardı

Kaynaşlı’da Belediye Başkanı adayı Erol Bayraktar’ın proje tanıtım toplantısına katılan Ak Partili siyasilerin gündemlerinde ittifak vardı. Yapılan konuşmalarda MHP adayına göndermede bulunuldu,

Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, yeniden aday gösterilmesiyle birlikte yeni dönem projelerinin tanıtımını yaptı. Kaynaşlı’da düzenlenen proje tanıtım toplantısına katılan ve konuşma yapan Ak Parti Milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir ile İl Başkanı Mustafa Keskin’in  gündemlerinde ittifak vardı. Ak Parti olarak İttifaka saygı gösterdiklerini söyleyen siyasiler MHP başkan adayına göndermede bulundular.

 

SİZİN İYİ NİYETİNİZİ SUİSTİMAL EDİYOR

Milletvekili Fahri Çakır’ın hedefinde MHP Kaynaşlı Belediye Başkan Adayı Birol Şahin vardı. Çakır, “ bu yola beraber çıktığımızı o arkadaşa hatırlatın” derken, Kaynaşlı halkının suyu getirenle testiyi kıranı ayıracağını vurguladı.

Çakır, “ Biz bir takım ortaklılar, ittifaklar 24 Haziran’da yaptık. Bu seçimde de MHP ile yaptığımız başka illerde ittifaklar var. Ama bilinmeli ki biz iki ayrı partiyiz. Ayrı tüzüklerimiz, ayrı siyaset yolumuz yordamlarımız var. Anlaştığımız illerde ittifak yaptık. Ancak Düzce’de ittifak yok, Kaynaşlı’da ittifak yok. Kim böyle diyorsa biliniz ki sizin iyi niyetinizi suistimal ediyor. Şu an Kaynaşlı’da yerel yönetimlerde biz de varız diyenlerden sormanızı istirham ediyorum, dün nerdeydin. Beraber çıktık bu yola. Benim İl Başkanlığımda yola beraber çıktığımızı o arkadaşlara hatırlatın. Şimdi oldukları yer farklı yer olabilir. Kaynaşlı ile alakalı kısımda oy isteyecek olabilir, ancak ben biliyorum ki sizin teraziniz en hassas tartan terazi. Kaynaşlı’nın adalet duygusunun terazisi. Hizmet edenle etmeyeni, edecek olanla edemeyecek olanı , suyu getirenle testiyi kıranı ayıracaksınız.” Dedi.

 

BİLİN Kİ YALAN SÖYLÜYORLAR

Milletvekili Ayşe Keşir de toplantıda bir konuşma yaptı. “ Bizim kendimizden başka rakibimiz yok” diyen Keşir, siyasetin bir takım işi olduğunu söyleyerek, Ak Parti’de ortak akılın her şeyin üstünde olduğunu belirtti.

Keşir de ittifaktan konuştu. Düzce’de siyasi anlamda bir ittifakın söz konusu olmadığını söylerken, “ Bunu söyleyip arkadan dolananlar varsa bilin ki yalan söylüyor” dedi.

Keşir, “ Biz tatlı bir rekabet yapıyoruz. İttifak ettiğimiz parti ile rekabet içindeyiz. Onlar da aday çıkardı bizim de adayımız var. Şunu unutmayın, bu salondaki herkes Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı. Kaynaşlı 16 Yılır Ak Parti’ye ve Recep Tayyip Erdoğan’a sevdalı bir ilçe. Tayyip Erdoğan son sözü söyledi ve 31 Mart’ta Kaynaşlı’daki adayım Erol Bayraktar kardeşim dedi. Var mı üstüne sözümüz yok, bu söz üzerine bize düşen onun Kaynaşlı’ya emanet ettiği Erol Bayraktar’a sahip çıkmaktır.” Dedi.

 

AĞZIMIZDAN ÇIKANI KULAĞIMIZ DUYUYOR

Keşir’in ardından kürsüye çıkan Ak Parti İl Başkanı Mustafa Keskin de, AK Parti ve MHP liderlerinin Türkiye’yi yedirtmeyiz diyerek Cumhur ittifakına gittiklerini söylerken, “ biz buna gayet saygılıyız” dedi.

Keskin, “ Ağzımızdan çıkanları kulağımız duyuyor. Bizim siyasetimizde iftira atmak yok, adam karalamak yok, bu siyasetin çıtasını yükseltmek var. Bizler birilerinin kötülüğünden nemalanacak insanlar değiliz. Yaptıklarımız ortada, bundan sonra yapacaklarımız da ortada.” Derken, Erdoğan’ın adayı Erol Bayraktar’ın arkasında olduklarını, seçimden sonra il teşkilatının farkının anlaşılacağını ve hem belediye başkanlarının, hem meclis üyelerinin peşinde olacaklarını , “ ne yaparsanız yapın demeyeceğiz, sizlerin hizmetkarı olmalarını sağlayacağız.” Dedi.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
26.2.2019
19:03

bu kadar lüzumsuzlar bir arada

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,57
mg


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.