Kaynaşlı projelerle çağ atladı

Kaynaşlı projelerle çağ atladı

Belediye Başkanlığına seçildiği günden beri makamının yolunu unutan ve yaptığı planlama ve projelerle Kaynaşlı’ya yeni ufuklar açan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Bayraktar, Kaynaşlı’yı parlatmaya devam ediyor. Seçimlere az süre kalmasına rağmen yoğun seçim çalışmaları arasında Kaynaşlı’ya projeleri de hayata geçirmeye çalışan Erol Bayraktar, ilçe’nin vizyonunu da değiştiriyor.

D-100 Karayolu’nun Avrupa ile Anadolu’ya açılan kapısı konumunda yer alan Kaynaşlı İlçesi Erol Bayraktar ile yeni ufuklara doğru yelken açtı. Göreve başladığı günden bu yana Motor yarışları parkurundan, dere ıslahlarına, D-100 üzerini güzelleştirme projelerinden park ve bahçelere kadar Kaynaşlı’ya yeni ufuklar açacak birçok çalışmaya imza atan Erol Bayraktar, 31 Mart Yerel seçimlerinde AK Parti tarafından yeniden aday gösterildi. Aday gösterilmesiyle birlikte hem Kaynaşlı’yı geleceğe taşıyacak projelere imza atmaya çalışan Erol Bayraktar bir taraftan da seçim çalışmalarına devam ediyor.

Belediye başkanlığı döneminde yatırım getirebilmek için çalışan ve makamının yolunu unutan Erol Bayraktar,  ilçenin kalkınması için durdurak bilmiyor.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.