MasterChef'de Topuk Yaylası Tanıtıldı

MasterChef'de Topuk Yaylası Tanıtıldı

Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesislerinin muhteşem doğası, MasterChef Türkiye’de tanıtıldı. MasterChef yarışmacıları Fenerbahçe'nin Topuk Yaylasında Ampute Milli Takımı'na sunum yaptı. 


 TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde Düzce’nin Kaynaşlı ilçesindeki bulunan Topuk Yaylası tanıtıldı. Bu tesisi Düzce'ye kazandıran Aziz Yıldırım'ın bırakın adını bir caddeye vermeyi heykelini dikseniz azdır.Yaptığı tesis ile Düzce'ye hem katma değer kazandırıyor hemde Düzce'nin tanıtımını  yapıyor.

MasterChef yarışmacıları Ampute Milli Takım sporcularına en iyi lezzeti sunmak için yarıştı. Ünlü şeflerin sunumundaki MasterChef Türkiye'nin 18. Bölümünde yarışmacılar Topuk Yaylasında ter döktü.

Göl ve orman manzaralı Topuk Yaylası tesislerinde çalışma yapan Ampute Milli Takımı için yemek hazırladı. Milli oyunculara sunum yapan yarışmacılar, futbolcuların verdiği oylara göre değerlendirildi.

Yapılan oylama sonucu dokunulmazlığı kırmızı takım kazandı. 
 MasterChef programının jüri üyeleri programın sonunda Ampute takımına, Fenerbahçe Topuk Yaylası tesisi yönetici ve çalışanlarına teşekkür etti. Ampute Milli Takımı ise Topuk Yaylasının doğal güzelliğine hayran kaldıklarını belirttiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
29.09.2019
13:06

Izlediğim en duygu dolu en anlamli programdi engelli kardeşlerimize bi umut olabilicek bi programdı duygusal olmamama ragmen kardeşlerimizin yaşantılarını yaşadıklarını basarilarini izlerken hele hele osman cakmakin 10 kasim 9:5 geçe ayaga kalkip saygı duruşunda durmak için ayağa kalktm kalkış o kalkış demesi o an hıçkıra hıçkıra aglayarak izledim ne guzel yapmissiniz tşk ederim kendi adima

Katılıyorum   Katılmıyorum
%63,51
Meryem A.


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.