24 Saat esasına uygun beklemedeyiz

24 Saat esasına uygun beklemedeyiz

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin ilçede Karla mücadele için 24 saat esasına uygun bir şekilde hazır beklediklerini, araç parkında bulunan tüm araçların tüm bakımlarının yapıldığını ve Bolu Dağı ile TEM Otoyolu dahil köylere bile takviye araç gönderebileceklerini dile getirerek; ‘Karla mücadelede tam anlamıyla hazırız’ mesajını verdi.

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü ve açık hava

Uluslar arası Karayolu olan Bolu Dağı ile TEM Otoyolu’nun bir kısmının bölgeden geçtiği Kaynaşlı’da karla mücadele için tüm hazırlıklar tamamlandı. Aşırı yağacak herhangi bir kar için tüm araç parkurunda tam anlamıyla hazır olan Kaynaşlı Belediyesi, 24 saat esasına uygun bir şekilde aşırı yağacak kar yağışını bekliyor.

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, kar ve açık hava

İlçenin ana güzergah noktası olan D-100 Karayolu’nun Bolu Dağı kesimi ile TEM otoyolunda meydana gelebilecek kar kalınlığı ile alakalı olarakta hazır olduklarını dile getiren Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, araç parklarını güçlendirdiklerini gece nöbetçi bıraktıklarını her anlamıyla karla mücadeleye hazır olduklarını dile getirdi. Başkan Şahin şöyle konuştu: ‘Kar yağışını özlemiştik. Akşam saatlerinde kar yağışı başladı. Güzelde bir kar yağdı bugün. İnşallah biraz daha yağar. Çocuklarımız biraz özlem içerisindeydi. Biz zaten bundan iki ay önce hazırlıklarımızı yapmıştık. Araç parkımızı güçlendirdik. Bütün yapılması gereken tedbirleri aldık.

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, köprü ve açık hava

Şu anda ekiplerimiz bazı tepe noktalarda çalışmalar yapıyorlar. Merkezde çok fazla bir kar kalınlığı yok ama yine her an tetikteyiz. Kaynaşlı Belediyesi 24 saat esasına göre çalışıyor. Özellikle böyle kış mevsimlerinde herhangi bir aksilik olmasın diye bütün ekiplerimizi şu anda her an müdahale edecekmiş gibi hazır bekletiyoruz. Gece nöbetçilerimizde var. Onlarda gece ani bastıracak kar yağışlarında hemen müdahale edecekler. Biz tedbirlerimizi aldık. İnşallah güzel bir kar yağışı devam eder. Güzel bir mevsim olur. Tabi her mevsim ayrı bir güzel. İnşallah çocuklarımızın yüzü gülmüştür. Hastalıklardan korunma anlamında güzel bir şeydir. Kar temizliktir. Berekettir. Allah’u tealanın bir rahmetidir. Bundan hepimiz faydalanacağız. Kaynaşlı D-100 karayolu üzerinde bulunan bir ilçedir. Karayolunda da bir aksama olursa biz araçlarımız ile biz takviye oluyoruz. Bolu Dağı’nda da bir şey olursa hemen takviye ediyoruz.

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü ve açık hava

Tabi TEM otoyolu’da hemen yakınımızda olduğu için oraya da yardımcı oluyoruz. Zaman zaman köylerimize de destek veriyoruz. Köylerimizin de yardımlarına koşuyoruz. Bizim araç parkımız çok güçlü. Bu sene biz takviyeler yaptık. Araç parkımızın bütün eksikliklerini tamamladık. Şu anda araçlarımızda herhangi bir sıkıntı problem bulunmuyor. Yüksek oranda kar yağmış olsa bile Müdahale konusunda bir sıkıntı yaşamayacağız. Esnaflarımızında önlerini açacağız. Onlara da destek vereceğiz. Kaynaşlı Belediyesi bu kışın herhangi bir sıkıntı yaşamayacak.

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, kar ve açık hava

Halkımızı mağdur etmeyecek. En kısa zamanda süratli bir şekilde yolların açılması konusunda katkısını sağlayacaktır. Halkımız rahat olsun. Kaynaşlı Belediyesi 24 Saat ayakta 24 saat çalışıyor’ şeklinde konuştu.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.