GÜZEL SANATLAR ÖĞRENCİLERİ BÜYÜLEDİ

GÜZEL SANATLAR ÖĞRENCİLERİ BÜYÜLEDİ

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi Öğretmenler Günü konserine ev sahipliği yaptı.Düzce?de verdiği konserlerle ve düzenlediği resim sergileriyle, kültür ve sanat hayatına renk katan Düzce Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri verdikleri konserle dinleyicileri büyüledi.

Düzce Güzel Sanatlar öğrencileri, Batman?ın Kozluk ilçesinde 9 Haziran 2016 tarihinde PKK tarafından şehit edilen Aybüke öğretmen anısına çektikleri klip ile dikkatleri çekmiş ve çok beğeni almıişlardı. Klip, Düzce valiliği tarafından Düzce?nin sekiz tarihi ve turistik yerinde ,sekiz Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi tarafından Mogosa Limanı adlı türküye çekilmişti.

Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri bu kez beğeni ile izlenen bir konsere imza attılar. Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından dün akşam düzenlenen konserde önceki yıllardan farklı olarak ,Türk popüler müziğinin unutulmaz eserleri seslendirildi. Konsere İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit,kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Konser ,Yunus Emre Savaşçı'nın Barış Manço'nun unutulmaz eseri 'gibi gibi 'ile başladı. Yıldıray Şaşmaz  ve Ennur Karadağlı da seslendirdikleri şarkılarla öğrenciler izleyicilerden büyük alkış aldılar.

Bu yıl konserde bir sürpriz yaşandı. Müzik öğretmenlerinden Emel Oku Koyuncu da sahneye çıktı. Güzel sesiyle konukların kulaklarının pasını sildi.

Konser verilirken sahnenin bir köşesinde 12. sınıf  resim öğrencilerinden Bedirhan Kılıç, konseri resimlendirerek güzel bir kare oluşturdu.

Konser bittiğinde tüm konukların memnuniyeti yüzlerine yansırken, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit Güzel Sanatlar Lisesi Konser şefi Ramazan Cengiz'e çiçek takdim etti.Yiğit,  Güzel Sanatlar Lisesi idarecilerine ,öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ederek, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü?nü kutladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.