Galanın Gelirinin Bir Kısmı Derneklere Bağışlanacak

Galanın Gelirinin Bir Kısmı Derneklere Bağışlanacak

Galanın Gelirinin Bir Kısmı Derneklere Bağışlanacak

Geçtiğimiz ay çekimleri Düzce’de gerçekleştirilen Cennet Kuşları adlı sinema filminin Düzce’de düzenlenecek olan galasına tüm Düzceliler davet edildi. Galanın gelirinin bir kısmının ise çeşitli derneklere bağışlanacağı belirtildi.

Cennet Kuşları adlı sinema filminin fragmanını izleyicilerinin galası yapılıp sinemalarda yayınlanmasını dört gözle bekleyen sinema severlerin heyecanı 28 Ocak’ta son buluyor. Düzce Belediyesi Kültür Merkezi'nde galası yapılacak olan Cennet Kuşları Filmi’nin galasına Filmin Yapımcısı Bilal Taşpınar ve Ünlü Yönetmen Halit Sunal tüm Düzcelileri davet ediyor.

Filmin Yapımcısı Bilal Taşpınar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili Düzceliler merhabalar Düzce İlinde başlamış olduğumuz alnımızın akı ile cennet kuşları adlı filmimiz sona getirmiş olduğumuz bitmiştir. Filmimizin özeti 25 ocak 2020 (Yarın) tarihinde saat 19:00'da Düzce Belediyesi Kültür merkezinde galası yapılacaktır, bütün Düzcelileri Düzcenin etrefındaki misafirlerimize Düzce'ye yakın komşu illerden sesimizi duyan ve davetimizin ulaştığı tüm Vatandaşlarımızı 28 Ocak 2020 tarihinde Düzce Belediyesi Kültür Merkezine galamıza bekliyoruz.

Başta Sayın Vali'mize, Belediye Başkanımıza ,Belediye Başkanımızın yardımcılarına Müftü'lüğümüze, Emniyet Müdürlüğü'müze ayrıca hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz . Bu yolda emeğimize en büyük desteği olan dostumuz Yönetmenimiz Halit Sunal'a da ayrıca teşekkür ediyorum.

Filmin usta sinema sanatçısı ve ünlü Merhum Sanatçı ve bir çoğumuzun Hababam Sınıfı’nın İnek Şaban rolü ile bilinç altına yerleştiği ve seyrine doyamadığımız Kemal Sunal'ın yeğeni olan Ünlü yönetmen Halit Sunal Kısa ve öz bir açıklama yaptı. Filmin yapımcısı Bilal Bey’e teşekkür ederim. Düzceli sinemaseverleri Galaya bekliyorum galada görüşmek üzere."

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi'nde 25 Ocak Cumartesi günü düzenlenecek olan film galasına tüm Düzceliler davet edildi. Film galasının bilet fiyatı 20 lira olarak belirlenirken galanın gelirinin %30 Türkiye Sakatlar Derneği Şehit Aileleri ve Gaziler Down Sendromu hastaları Derneği bu 3 derneğe bağış yapılacağı belirtildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.