Akşam Yemeği Adlı Oyun Kültür Merkezinde Olacak

Akşam Yemeği Adlı Oyun Kültür Merkezinde Olacak

 Akşam Yemeği Adlı Oyun Kültür Merkezinde Olacak

Bursa Devlet Tiyatrosu tarafından 11-12 Şubat 2020 tarihlerinde Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde “Akşam Yemeği” adlı oyun sahnelenecek.

Herman Koch’un yazdığı, Kess Prins’in tiyatroya uyarladığı, Can Çelebi’nin çevirisini yaptığı ve Süheyla Elbaş Zeybek’in yönetmen koltuğunda oturduğu “Akşam Yemeği” adlı tiyatro oyunu, 11-12 Şubat 2020 tarihlerinde saat 20:00'de Düzce Belediyesi Kültür Merkezi Tiyatro salonunda sahnelenecek.

Oyunun konusu; “Bu gerçek bir olay. Vahşi, acı ve gerçek. Ergenlik çağındaki ikisi kuzen üç genç, parti çıkışında bir bankamatikte karşılaştıkları evsiz bir kadını hunharca öldürür. Şiddetin hatta barbarlığın ulaştığı noktayı gösteren hayli sarsıcı bu olayı, Hollandalı yazar Herman KOCH “Akşam Yemeği” adıyla romanlaştırır, Kees PRİNS’de sahneye uyarlar. Oyun, gençlerin küçük burjuva ailelerini lüks bir restoranda akşam yemeğinde bir araya getirerek, şiddet olgusunu masaya yatırıyor ve can alıcı soruları soruyor. Çocuklarınızı, ailelerinizi ve sahip olduklarınızı korumak için ne kadar ileri gidebilirsiniz? Onları ele verir misiniz? Yoksa üstünü örtmeye mi çalışırsınız? Buyurun mahkemeyi siz kurun.

Bilet Satış Noktaları; Düzce Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü: (0 380 524 94 33-524 91 33), Düzce Valiliği Turizm Danışma Ofisi (0 380 524 44 08), Mekan Kafe olacak.

Bilet Fiyatları  öğrenciler için 6.00 TL siviller için ise 9.00 TL olarak belirlendi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.