Kefeli Bu Defa 3 Karısını İdare Etmeye Çalıştı

Kendi yazdığı oyunları sahneleyen Hüseyin Kefeli ve Kefeli kültür Sanat oyuncuları muhteşem bir oyunla 2020 yılına merhaba dediler. 2 Perdelik komedide Hüseyin Kefeli ve Kefeli Kültür Sanat oyuncuları, atakta alkışlandı.

Konservatur Tiyatro bölümünü bitirerek Düzce’de Kefeli Kültür Sanat’ı kuran ve daha çok kendi yazdığı oyunları sahneleyen Hüseyin Kefeli ve ekibi bu defa da Aşkım Ömrüm Herşeyim isimli 2 perdelik komedi oyunuyla Düzceli tiyatro severlerin karşısına çıktı. Düzce Belediyesi Kültür Merkezi Celil Yağız Sahnesinde sahnelenen oyunda erkek karakterin türlü entrikalarla dolandırıcılık yapması ve 3 tane kadınla olan evliliğini idare etmesi anlatılıyor. İzleyicileri kahkahalara boğan oyunda başta kadına şiddet olmak üzere birçok mesajda veriliyor.

Kefeli Kültür Sanat’ın 2020 yılındaki ilk oyunu olan Aşkım Ömrüm Herşeyim 26 Şubat Çarşamba günü yaptığı prömiyerinin ardından mart ayı başında yeniden Düzceli tiyatro severlerle buluşacak. Oyun sonunda Düzcetv mikrofonlarına konuşan Hüseyin Kefeli, 2020 yılında kendi yazdığı ve Kefeli Kültür Sanat oyuncularıyla birlikte sahnede olmaktan mutlu olduğunu ifade etti.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.