ÖNCE NEYİ KESTİRMİŞ HATIRLAYIN

Hani halk arasında bir tabir vardır?.

                ?birisine yetki verilmiş önce tutmuş çocuğunun ç?. kesmiş ?derler?

                Son günlerde basının ve kamu oyunun tepkisini çeken il genel meclisinde basının dışarı çıkarılmasını da ben aynen böyle yorumluyorum. Yetkiyi aldılar haber yapanların  ayaklarını il genel meclisinden kesmeye kalktılar?

                Kalktılarda bunu başaramayacaklar?

basın oraya girecek?

Basını yasaklamaya çalışmalarının nedeni ise ,

yaptıklarına inanmadıkları, ama hiç ama hiç beceremedikleri ,çünkü konuda bilgilerinin olmadığından ,okuma özürlü olmalarından ve hiç beklemedikleri anda birilerinin yanında ayrılmadan ?Evet Efendicilik? yaparak buralara aday gösterildiklerinden  kaynaklanıyor.

Yetkiyi aldıklarından her şeyi kesebileceklerine inanıyorlar ama yanlış yaptıkları ortaya çıktığında buda basın tarafından duyurulduğunda tepki gösteriyorlar.

Bağırıp çağırarak,kravat ile bir şeyleri başarmanın mümkün olmayacağını bilemiyorlar?

Yaptığı inşaatı kaçak olduğundan mühürlenen burada,...

yıllarca iş bulamamaktan sırtını birilerine dayayan sonrada buraya kapağı atan burada?

burada da, burada?

içlerinde hak eden yok mu var ama onlarda diğerlerinin suyuna kapılmış gidiyorlar..

Her oturum başına,her komisyon başına paraları tokatlayan aylık maaşlarını 5000 liradan aşağıya düşürmeyen zatı muhteremler, ceplerindeki yılandan ve alınan 5000 TL lik paralardan bir şey gitmesin diye araçlarına bile, özel idare önünde özel park  yaptırdılar?.Bunlar Allahın, yada AKP içinde bazılarının şanslı kulları olarak listelere konulup,Recep Tayyip Erdoğan sayesinde hiçbir şey yapmadan o koltuklara oturdular ya,şimdi kendilerini kral görmeye başladılar?Çekin araçlarını halkın olan yerden verin 3 TL üç yanınızdaki 3 otoparktan birine,sizden öncekilerin akıllarımı yoktu da karşıdaki otoparka araçlarını koyuyorlardı?

Birde gelir gelmez satalım para lazım?

Bu millet oylarını size vermedi ama siz kendinize verildi zannedip milletin malını satmaya kalkıyorsunuz,başka illerin özel idareleri yerler almaya,yatırımlar yapmaya çalışıyor?. Sizler satmaya çalışıyorsunuz? sonrada iş satışa gelince sanki konunun profesörü gibi  gürleyince kanunlar değişecek sanıyor,halk duymasın diyerek  basını kapı önüne ?

Niye?

Bunlar duyururlar halktan tepki alırız düşünceniz ağır bastığından basını attınız dışarı,aslında MHP kanadı açıkladı hakkınızda yokmuş.. Olsun orası babanızın çiftliği ya,satın atın,kovun yaparsınız sizler güçlü insanlarsınız,sizler gücünüzü birilerinden alıyorsunuz?

Sizden öncekilerin yaptıklarına baktınız mı ?

Onlarda aşağı yukarı aynı paralarla işler yapmayı başardılar ve satmadılar?Siz niye satıyorsunuz Düzce?nin malını ?. altı üstü belli bir süreliğine seçildiniz? yarın oradan gittiğinizde sokağa çıkacak yüzünüz kalmaz ?. Sakın süreye güvenmeyin süre göz açıp kapayana kadar geçer gider ve cıp cızlak ortada kalır ve sığınacak liman arayım kaçan 5000 TL lere yanarsınız?

Basınla iyi geçinin beyler?o önem vermediğiniz ama bir yeriniz sıkıştığında yanına koştuğunuz basın il genel meclis toplantılarının ekranda gözüktüğü gibi çok ciddi geçmediğinide biliyor,ne kadar işlerin cıvıdığınıda biliyor,dahasımı orada kapalı alanda sigara içilmemesi gerekirken içilip içilmediğinide biliyor?

Yetkiyi aldınız ama dikkatyli olun ?kesmeyin çocuğunuzun ç?.? ileride lazım olur


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://www.duzcetv.com sorumlu tutulamaz.