Ümit Yılmaz Servis Şöförlerine Söz Verdi

Son günlerde yaşadıkları sıkıntıları belediye başkan adaylarına aktarmalarıyla gündeme gelen servis şoförlerini TBMM İçişleri Komisyon Üyesi sıfatıyla MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’da dinledi. Servis şoförleriyle bir araya gelen Ümit Yılmaz, şoförlerin servis yaparken yaşadıkları sıkıntıları dinleyerek komisyonda görüşülecek olanları not aldı, komisyona teklif edeceği sözünü verdi.

Ümit Yılmaz Servis Şöförlerine Söz Verdi

 

 

S plakalardan, güzergah izin belgelerine kadar bir çok konuda sıkıntılar yaşayan servis şoförlerini daha önce Beledi,ye başkan adayları dinlemişti. Ancak bu defa da şoförleri Türkiye Büyük Millet Meclisi İçişleri Komisyonu üyesi ve MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz dinledi. Konak Düğün Salonu’nda servis şoförlerini oda temsilcileri ve şoförlerle bir araya gelen Ümit Yılmaz, şoförlerin yaşadıkları sıkıntıları tek tek dinledi. Komisyona önerge verebileceği konuların da notlarını alan Ümit Yılmaz, Düzce’de belediyelerin çözmesi gereken konularda da önerilerde bulundu.

Güzergah izin belgesinden, yapılan denetimlere, servis şoförlerinin en büyük sorunu olan S Plakadan korsan servislere kadar bir çok konuda sorunlarını Ümit Yılmaz’a ileten servis şoförlerine Ümit Yılmaz; “Ben komisyonda görüşebileceğimiz konuların notlarını aldım. Bunları en kısa sürede İçişleri Komisyonuna götüreceğim. Bunların çözüm yolları için uğraşacağım.

Ancak yerel yönetimlerin çözeceği konularda var ki o sorunları burada çözmeniz gerekiyor. S Plaka konusu tamamen Düzce Belediyesi’ne seçilecek isimlerle çözmeniz gereken konudur. Çünkü S plaka olayı tamamen sizin, belediyeye seçilecek yönetim ile çözebileceğiniz bir konudur. Birde kendi içinizde çözebileceğiniz sorunlarınız var. Korsan servisciler gibi. Bunları ben çözemem. Bu sorunları burada siz kendi içinizde çözebilirsiniz” dedi.

Yapılan denetimlerde şoförlere kötü muamele yapan ekiplerle ilgili şikayetleri de dinleyen Ümit Yılmaz; “Böyle durumlarda kötü muamele yapılırken ya aracınızda bulunan bir yolcunuza yada kendiniz çekin. Ben gerekeni yaparım. Hemjşehrilerime kimse kötü muamele yapamaz. Ne devletimin memuruna kötü muamele yaptırırım ne de hemşehrilerime” dedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.