Ülke İçerisindeki Hainlerden Hesap Sorulacak

Ülke İçerisindeki Hainlerden Hesap Sorulacak

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhami Caboğlu, Türk ordusunun Suriye'nin kuzeyinde gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekatı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Namlunun Türkiye’ye çevrildiğini görmemenin aptallık olacağını kaydeden Caboğlu, “Kim Türk askerinin bölgede harekat yürütmesine sıcak bakmıyorsa, terör örgütlerine destek veren odur” dedi. Caboğlu operasyon tamamlandıktan sonra ülke içerisindeki hainlerden de hesap sorulacağını vurguladı.   
İlhami Caboğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin Suriye sınırında operasyon yapmasının ülkenin bekası açısından çok önemli olduğuna dikkat çekerek “Bu harekat ile ilgili söylenecek çok söz var. İnşallah askerimiz başarılı olacak. Kim Türk askerinin bölgede harekat yürütmesine sıcak bakmıyorsa, terör örgütlerine destek veren, Türkiye’ye cephe alan odur. Liderimiz Devlet Bahçeli, beka sorunundan bahsederken bazı kişiler dalga geçer mahiyette açıklamalarda bulunmuştu. Beka oradadır. Ülkemize roketlerin düştüğünü görüyoruz. Namlunun bize çevrildiğini görmemek aptallıktır. Türkiye Cumhuriyetinin orada operasyon yapmaması vatana yapılmış büyük bir yanlış olur” diye konuştu. 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın açıklamalarını da sert bir dille eleştiren Caboğlu şöyle devam etti: 
“Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanının yaptığı açıklamanın dikkatle irdelenmesi gerekir. ‘Türk milletinin Türk’ten başka dostu yoktur’ sözünün ne kadar haklı olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır. Arap Birliğini yönetenlerin kimler olduğuna, Irak ve Suriye’de neler yapıldığına bir bakın. Siyonizm ve emperyalizmin güçlü kıldığı isimler bu ülkelere lider oluyor. Türkiye Cumhuriyeti’nde de bu yapılmak istendi. 15 Temmuz vakasının arkasındaki isimlerde bunlardı. Biz millet olarak dirayetimizi göstermeseydik bugün bu operasyon yapılmayacaktı. Dünya kamuoyunun ülkemize yaptığı baskının arkasında da bu vardır. Siyaseten yapamadıklarını silah gücüyle yapmaya çalışacaklar. Fakat biz güçlü bir ülkeyiz.” 

Caboğlu operasyon tamamlandıktan sonra ülke içerisindeki hainlerden de hesap sorulacağını vurguladı. 
“İçimizde de hainlerin olduğunu görmek lazım. Sınır güvenliğimizi sağladıktan sonra içerideki hainlere de hesap sorulacak. Askerimiz orada ciddi bir mücadele veriyor. Harekatı eleştiren bu isimlerin kimlerle hareket ettiğin biliyoruz. Bölgedeki hakimiyetimizi tüm dünya görecek. Bizimle birlikte NATO üyesi olan ülkelerin terör örgütüne destek vermeleri bizi üzmektedir. Bunların da hesabı sorulacak. Türkiye hiçbir çıkarı olmadığı halde NATO’nun kararları doğrultusunda birliğe hizmet etmiştir. Siyasi parti destekçilerinin bu süreci bir kenara not almasını istiyorum. Bu süreci değerlendirerek bundan sonraki kararlarını versinler” şeklinde açıklama yaptı.    

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.