Bu Tempo İle Düzce Çağ Atlar

Bu Tempo İle Düzce Çağ Atlar

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, 31 Mart Yerel Seçimler öncesinde çalışmalarıyla göz dolduruyor. Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’ın yoğun temposunu görenler “ Erdoğan Bıyık bu tempoyla Düzce Belediye Başkanı olursa Düzce çağ atlar” yorumunda bulundular.

31 Mart Yerel Seçimler öncesinde çalışmalarıyla ve yaptıklarıyla taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, dur durak bilmeden sıkılmadık el ayak basılmadık yer bırakmama anlayışı ile mesaisine devam ediyor.

 

ÜLKÜ OCAKLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık Düzce Ülkü Ocakları teşkilatı ile kahvaltı programında bir araya geldi. Programa MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Abdullah Bahadır Alperen, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu da katıldı.

 

KONVOY HALİNDE KALICI KONUTLARA ÇIKARMA YAPILDI

Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu üzerinde toplanan MHP Düzce Teşkialtı konvoy halinde harekete geçti. Onlarca aracın katılımıyla gerçekleştirilen Konvoyda MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık gövde gösterisi yaptı.

Kalıcı Konutlardaki bütün bölgelerde konvoy yapıldı. Konvoyu gören araç sürücüleri korna çalarak, yayalar ise el sallayarak destek oldu.

Kalıcı Konutlarda bulunan evler teker teker ziyaret edilerek 31 Mart Yerel Seçimlerinde Erdoğan Bıyık için destek istedi.

 

ÇAMKÖY TOKİ ERDOĞAN BIYIK DEDİ

Programına Genç İmamhatipliler Derneğini ziyaret ederek devam eden Bıyık daha sonra Çamköy Toki Konutlarında coşkulu bir kalabalığa hitap etti.

Yüzlerce Çamköy Toki sakini Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’ı dinleyerek destek sözü verdi.

 

MALATYALILAR YEMEĞİNE KATILDI

Malatyalılar tarafından organize edilen programa da katılım sağlayan Bıyık, daha sonra Abhaz Kültür Derneğinin programına katıldı. Abhaz Kültür Derneği Yönetim Kurulu tarafından programa katılan protokol üyelerinden yapılmak istenen Kültür Merkezi için destek sözü istendi.

 

DARICI MAHALLESİNE HİZMETİ BİZ GETİRECEĞİZ

Akşam programında Darıcı Mahallesine çıkarma yapan Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, mahalle sakinleri tarafından meşale ile karşılandı.

Darıcı Sosyal Tesislerinde gerçekleşen programda mahalle sakinleri “ Düzce’nin son mahalle olan yeri biziz ve bizi mahalle yaptıktan sonra hizmet konusunda geri plana attılar. Yollarımız asfalt yok, 18 uygulaması ile bizleri komşularımız ile düşman etmeye çalıştılar” şeklinde konuştular.

Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, “ Öncelikle Darıcı Mahallesi Muhtarını huzurunuzda tebrik etmek isterim. Kısıtlı imkanlarla mahallenin gelişimi konusunda elinden geleni yapmış. Alt yapısı yapılmış mahallenin ancak mahalle sakinlerinin sosyal olarak zaman geçirebileceği bir park yok. Buraya park yapmak bizlere nasip olur. Bizim aynı Darıcı Mahallesinde olduğu gibi tarım arazisi olan mahallelerde yapmak istediğimiz tarım alanlarının da üretim yaptırmak projemiz Darıcı Mahallesi için çok uygun. Buralarda tarım arazilerini verimli kullanılması adına gerekeni yapacağız. 18 uygulamasından bende mağdurum. Yapılacak olan her şeyi yapacağım ve sizlerin mağduriyetinizi gidereceğim” dedi.

Yoğun programını Darıcı Mahallesinde ev ziyareti ile sonlandıran Başkan Adayı Erdoğan Bıyık gün boyuna binlerce vatandaş ile bir araya geldi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
12.3.2019
11:35

Ülkücü gençlerle kahvaltı progrmnı izledim internetten.şaşırtıcı olan konuşmacıların üslubuydu.özellikle Bahadır beyin bu kadar para harcandı mağlubiyet olursa kim çalışmadı bakılır gibi bişey söyledi.Bu gençleri resmen tehtid etmeydi bana göre

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,66
Ülkücü


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.