Alperen: 31 Mart Sandıkta Hesap Günü

MHP MYK Üyesi Bahadır Alperen, 31 Mart’ın vatandaşın oyunu istismar edenlere karşı sandıkta hesap sorma günü olacağını söyleyrek, “ Düzce halkı ile oyun olmaz” dedi, bunun da 24 Haziran’da ispatlandığını hatırlattı.

Alperen: 31 Mart Sandıkta Hesap Günü

 

 

Düzce Tv’de yayınlanan Gündem Özel programında Gazeteci Mustafa Armutçu’nun konuğu olan MHP MYK Üyesi Bahadır Alperen, Düzce ve MHP ile ilgili soruları cevaplandırdı.

 

MHP KAZANIRSA DESTEK ALIR MIYIZ SORUSU AKILLARA GELMESİN,ÖDENEKTE PARA DA SIKINTI OLMAZ

Düzce Belediyesinin yüklü borcu olduğu bilinirken , MHP’nin seçimi kazanması halinde bu borcun altından nasıl kalkacağı ile ilgili bir soruyu cevaplayan Alperen, bu borcun hizmet adına mı yapıldığını halkın takdir edeceğini belirtti.

MHP’nin Düzce Belediyesini kazandıktan sonra insanların aklına, acaba yardım gelir mi sorusunun gelebileceğini söyleyen Alperen, “ Ak Parti kazanmazsa biz destekten yoksun kalır mıyız. Hayır efendim. MHP, Cumhur ittifakının bir ortağıdır. Ak Parti burada seçimleri kazanırsa eğer ne hizmet yapabilecekse MHP aynı emsalde hizmet edecektir. Vatandaşımızın aklında böyle bir soru işareti kesinlikle olmamalıdır. Borç ödenebilir. Biz üretken belediyecilikle ekonomik anlamda faaliyetler yaparsak istihdam yaratabiliriz. Ülkede ekonomik sıkıntı olsa bile biz Düzce’de üretken belediyeciliği iyi yayacağız, kuracağımız tesislerle Düzce’nin evlatlarını istihdam edeceğiz.” Dedi.

 

1 NİSAN’DA ADAYLARDAN BİRİ ANKARA’DA DİĞER AFYON’DA OLUR

Erdoğan Bıyık’a büyük destek vererek övgüler yağdıran, Düzce’nin asil bir evladı olduğunu söyleyen Alperen, ahlakıyla, duruşuyla örnek teşkil ettiğini belirtti. Düzcelilere çağrıda bulunan Alperen, 3 adaydan birinin kazanamaması halinde Afyon’da, diğerinin kazanamazsa Ankara’da olacağını söylerken, Bıyık’ın ise yine Düzce’de olacağını ifade etti.

 

İSTİKAMET ERDOĞAN BIYIK

Düzce’de saha ziyaretleri sırasında kendisine en çok sorulan sorun “ bakan nerede” olduğunu söyleyen Alperen, belediye başkanı adayı kadar meclis listesinin de önemli olduğunu belirtti, İYİ Parti ve CHP arasına liste konusunda sıkıntılar olduğunu , CHP ve İYİ Partili seçmenlerin bu pazarlığa alet olmayacaklarını söyleyerek, “ Ak Parti’ye de oy vermek istemiyorlarsa , istikamet ve kılavuz bellidir. O da Erdoğan Bıyık’tır.” Dedi.

Özellikle Gümüşova’da bazı kamu idarecilerinin MHP’ye oy verilmemesi yönünde baskı yaptığı iddialarına karşın Alperen, gerekenin yapılacağını söyledi, “ devlet memuru işini yapsın siyasete bulaşmasın” dedi. 

 

DÜZCE HALKI İLE OYUN OLMAZ

Düzce’nin turizmde neden geri kaldığını sorgulayan Alperen, hizmet yapan ya da yapmayanlara, vatandaştan oy alıp istismar edenlere  karşı 31 Mart’ın sandıkta hesap günü olacağını dile getirdi.

Alperen, “ Düzce halkı ile oyun olmaz. 24 Haziran’da Düzce halkı bunu ispatlamıştır. Düzce halkı 62 milletten oluşmuş mozaiktir. Düzce bir bahçedir, farklı çiçekler güzellik katmaktadır, bu bahçenin bir tarafını sahiplenip diğerlerini ötelemek doğru bir yaklaşım olmamıştır. Hizmet anlamında bir takım cenahlar buradan faydalanırken, diğer kesimlerin ötelenmesi doğru bir yaklaşım değildir.” İfadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
18.2.2019
21:19

Başkanuım Çok Haklı

Katılıyorum   Katılmıyorum
%42,09
Alp Gündoğdu


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.