Mehter Bölüğüne Söz Verdi

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık Düzce Belediyesi mehter takımını ziyaretinde zilleri eline aldı, hem çaldı hem söyledi.

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler için ziyaretlerine devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, Düzce Belediyesi Mehter Takımı ile bir araya geldi.

Öğrencilik döneminde okulun bando takımında yer alan MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, Düzce Belediyesi Mehter Takımını ziyaret ettiği sırada kendisi için çalınan parçaya zil çalarak eşlik etmesi yüzleri gülümsetti.

Girdiği her ortamda samimi görüntüler vererek "İçimizden biri" sözünün hakkını fazlasıyla veren Bıyık, mehter takımını ziyareti sırasında da samimi görüntüler ortaya çıkardı.

Ziyaretinde konuşan Bıyık, " Düzce'de yaşamış büyümüş biri olarak şehrine son hizmetimi yapabilmek için Düzce Belediye Başkanlığına aday oldum. Bizim için Mehter takımı olarak önemlisiniz, olmazsa olmasımızsınız. Bizler Osmanlı Torunuyuz ve bize Osmanlı'dan miras. Bizim için önemlisiniz ve göreve geldiğimizde mehter takımının ekipmanlarını ve şartlarını yeniden düzenleyeceğiz. Belediyeyi aldığımızda bando ve mehteran bizim en önemli göstergelerimizden biri olacak. sizler unutulmuş olmayacaksınız, bunun sözünü huzurunuzda veriyorum" şeklinde konuştu.

Düzce Belediyesi Mehter takımı ziyaretinin ardından Kalıcı Konutlar ve Nusrettin Mahallesinde ev ziyareti gerçekleştiren Başkan Adayı Erdoğan Bıyık programını sonlandırdı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.