Nabza göre şerbet, skora göre destek

Düzcespor 3 maç kazandı lider oldu, şampiyonluk şarkıları söylemeye başladınız. Sonra beraberlikler geldi, gevelemeye başladınız. Ardından mağlubiyet ve küfür etmeye başladınız.

Allah şahit siyasetçileri bile ikiye katladınız. Nabza göre şerbet, skora göre destek. Siz şampiyonluk şarkıları söylerken, biz ?Yapmayın beyler? dedik, bizi eleştirdiniz. ?Daha sezonun yarısı, bilmem kaç maç var? dedik. ?Bu takım şampiyon olur, karışmayın? dediniz. ?Bu takımın şampiyonluğa ihtiyacı yok, ilk beşe girsin, başarıdır. Play off?ta bir üst lige çıkar? dedik, dinlemediniz. Merdivenleri beşer beşer çıkmaya çalıştınız, Sonunda hem kendinizi hem de takımı bitirdiniz.

Çok değil 2 hafta önce ?Stat bize yetmiyor, yeni stat istiyoruz? dediniz. ?Takım kötü gidince, görüşürüz? dedik diye stat düşmanı olduk. ?öncelik stat değil? dediğimizde, ?Bu stat bu taraftara az gelir? dediniz.

Dediniz de dediniz. Maçları canlı yayın yapmak için yarışa girdiniz, son maçta canlı yayında küfür seslerinden başka bir şey duyulmadı. Tribünler boş kaldı, maçtan önce ?Hafta içi diye boş? dediniz. Maçtan sonra ?Bu takıma tabi seyirci gelmez? dediniz.

Yahu 2-0 öne geçtik, canlı yayında takımı öve öve bitiremediniz. 3 dk?da 3 gol yiyince söve söve maçı tamamlayamadınız. Anlayın artık bu takıma yarardan çok zararınız var.

Her şeyi çok bilmenin zararlarını yaşıyorsunuz. Yıllarca futbol oynamış, her zaman sporun içinde olmuş biri olduğum için uyarmaya çalıştım ama dikkate almadınız. Haklısınız, yalakalık yapmayı beceremedik. Sizler gibi olamadık. Mesela siz iyi gün amigoları oldunuz, biz kötü gün amigoları olacağız.

Az çekilin kenara.

Mümkünse bu takım için bundan sonra ne yazı yazın ne de yorum yapın. Verdiğiniz zarar yeter artık.

Düzcespor yıllar sonra ilk defa gerçek manada kurumsal bir kimliğe bürünmek üzere ama buna bile engel oluyorsunuz. Yönetim futbolculara hiç kızmasın. Futbolcuların hiçbir suçu yok. Tüm suç onları daha ligin yarısında şampiyon olduğuna inandıranlarda.

Takım lider iken futbolcuları öve öve bitiremeyenler, takım birkaç hafta kötü gitti diye futbolcuların ne anasını ne bacısını ne çoluk çocuğunu bıraktı.

Takımı az rahat bırakın. Bu takım tekrar ayağa kalkacak, bir üst lige de çıkacak. O zaman ettiğiniz küfürlerden, söylediklerinizden, yazdıklarınızdan utanacak mısınız? Yoksa fotoğraf karelerinde en önde yer almak için, yönetim ve futbolcular ile röportaj yapmak için yalakalıklara kaldığınız yerden devam mı edeceksiniz.

Başarı geldiğinde biz yine olmayacağız fakat sizler yalakalıklarınıza kaldığınız yerden devam edeceksiniz hiç yüzünüz kızarmadan.

Size söz veriyorum o zaman bunları yüzünüze vurmayacağım ama yeter ki şu takım ile ilgili lig bitene kadar kılınızı dahi kıpırdatmayın.

Sövdüğünüz futbolcular size sezon sonu gazoz kapaklarını hediye edeceklerdir, bekleyin?

Son sözüm de futbolculara. Beni bunlara güldürmeyin,

Unutmayın sizler lider olduğunuz gibi bir üst lige de çıkacak güce sahipsiniz.

Sezon sonu gazozlar benden...


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://www.duzcetv.com sorumlu tutulamaz.