DEVLET HASTANESİNDE YENİ HİZMET

DEVLET HASTANESİNDE YENİ HİZMET

Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde yeni bir hizmet başlatıldı. Acil servisteki yoğunluğu azaltmak amacıyla akşamları saat 22:00?a kadar hastanedeki 3 poliklinik vatandaşa hizmet veriyor.

 

 

Atatürk Devlet Hastanesinde, Ortopedi, Genel Cerrahi ve Dahiliye polikliniklerinde akşamları da vatandaşa hizmet verilmeye başlandı. Günde ortalama bin hastaya hizmet veren devlet hastanesinin acil servisindeki yoğunluğu azaltmak amacıyla akşamları poliklinik uygulaması başlatıldı.

Henüz çok yeni olan uygulamadan haberdar olan bir vatandaş akşam saatinde  dahiliye polikliniğinde muayene olurken, uygulamanın güzel, gösterilen ilgiden de memnun olduklarını söyledi.

Devlet hastanesi çalışanları gece polikliniklerin açık olmasının hastalara hizmet açısında olumlu olduğunu söylerken gece 10?a kadar polikliniklerin açık olduğunu belirttiler.

Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Ferah Gülaçtı akşam poliklinik uygulamasının acil servisleri 500?ün üzerinde olan devlet hastanelerinde başlatıldığını söyleyerek uygulama ile ilgili bilgi verdi.

Gülaçtı, ? Atatürk Devlet Hastanesi günlük ortalama 800, 900 hasta kabul eden bir hastanedir. Bu nedenle biz de bu uygulamaya başladık. Şu anda 3 polikliniğimiz aktif. Ortopedi, genel cerrahi ve dahiliye, akşam 6 ile 10 arası hizmet vermekteyiz. Pazartesi gününden beri bu hizmetimiz devam etmektedir. Bu uygulamanın amacı acil servisi rahatlatmak ve hastaları ilgili branş hekimi ile buluşturmak. Bu nedenle hastalardan olumlu dönüşler oluyor ama daha fazla duyulmadığı için çok fazla talep almamaktayız. İlerleyen zamanlarda daha iyi hizmet vereceğimizi düşünmekteyiz.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.