İLGİSİZLİK VE EKSİKLİK DİZ BOYU

İLGİSİZLİK VE EKSİKLİK DİZ BOYU

Düzce Atatürk devlet Hastanesi?ndeki yoğunluk ve ilgisizlik, yoğunluğa rağmen doktor eksiğinin giderilmiyor olması vatandaşın tepkisine yol açıyor. Hastanede poliklinikleri görüntüleyen vatandaşlar, hemen hemen bütün servislerde durumun aynı olduğunu söylüyorlar.

 

 

Yıllardan beri yeni ve modern bir devlet hastanesi hasreti çeken Düzce 6 yılda bir hastaneye kavuştu ancak beklediğini bulamadı. Yeni Atatürk Devlet hastanesi açıldığı günden bu yana eksikliklerle boğuşurken, günlük hasta yoğunluğunun yaşandığı hastanede vatandaşın en büyük şikayeti ilgisizlik ve doktor eksikliği.

Hastaneye muayene olmaya gelen vatandaşlar doktor sayısının yetersiz olması nedeniyle saatlerce sıra bekliyor. Günde yüzlerce hastaya bakmak zorunda kalan doktorlar da tüm hastalara yetişebilmek için sıradan bir muayene ile geçiştirmek zorunda kalıyor.

Ortopedi ve dahiliye servisini görüntüleyen vatandaşlar, ?anlatmaya gerek yok görülenler ortada? diyerek yaşananları özetlerken, kadın doğum polikliniğinde yüzden fazla hastanın sırada beklediğini ancak 1 doktor olduğunu söylediler.

Hastanede, muayeneye gelen hastalara sadece ? neyin var? diye sorularak ilaç yazılıp gönderildiğini söyleyen vatandaşlar, Bolu ile Düzce?yi de kıyaslıyorlar. Bolu?da devlet hastanesinin  hem temizlik hem ilgi yönünden önde olduğunu belirtilirken, Düzce?de bu rezaleti yetkililerin neden görmezden geldiğini de sorguluyorlar.

Çocuğunu muayene için hastaneye götüren bir vatandaş, 3 saat boyunca hiçbir şey yapılmadan bekletildiğini, ? neden ilgilenmiyorsunuz? dediğinde ise ? at imzanı git? şeklinde karşılık aldığını iddia etti. Aynı vatandaş Bolu devlet hastanesine gittiğinde ise beklediği ilgi ve hizmeti gördüğünü dile getirdi.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.