VALİ VE KEŞİR BAKAN YARDIMCISI İLE GÖRÜŞTÜLER

VALİ VE KEŞİR BAKAN YARDIMCISI İLE GÖRÜŞTÜLER

İnşaatı 6 yıl süren, kamuoyu baskısı sonucu eksikleri tamamlanmadan 2016 yılında açılan Düzce Atatürk Devlet Hastanesi açıldığı günden bu yana sorunlarla boğuşuyor. Düzce Ak Parti  Milletvekili Ayşe Keşir, önce hastaneyi ziyaret ederek eksikleri yerinde gördü sonra Vali Dağlı ile birlikte bu eksikleri Sağlık Bakan yardımcısına iletti.

Düzce Atatürk Devlet hastanesi 2 yıl önce bitti diyerek açıldı ancak, hastanedeki başta doktor ve diğer eksiklikler yüzünden açıldığı günden beri ne sıkıntılar ne şikayetler bitmedi.

99 depremlerinin ardından geçen 17 yılın ardından Düzce yeni hastanesine kavuştu ancak vatandaş nezdinde hastanede tedavi ya da muayene olmak çileye dönüştü.

Düzce?de sağlıkta yaşanan sıkıntının farkında olan Ak Parti Milletvekili Ayşe Keşir, önce hastaneyi ziyaret ederek, incelemelerde bulundu, eksikleri yerinde tespit etti.

Daha sonra İl Sağlık Müdürü İbrahim Özcan ve ekibi ile görüşen Keşir, hastane ile ilgili sorunlar hakkında bilgi aldı.

Bu ziyaretler ve görüşmelerin ardından hastanede gördüğü eksiklikler ve İl Sağlık Müdürlüğü?nün ihtiyaçlarını iletmek amacıyla, Vali Zülkif Dağlı ile birlikte  Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir?i ziyaret etti.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.