2 BAŞHEKİM YER DEĞİŞTİRECEK İDDİASI

2 BAŞHEKİM YER DEĞİŞTİRECEK İDDİASI

Sağlıkta anlam verilemeyen değiş tokuş. Atatürk Devlet Hastanesi Başhekim Vekili, Opr. Dr. Ahmet Zengin ile Akçakoca Devlet Hastanesi Başhekimi  Op.Dr. Hamid Özmen?in değiş tokuş yapılacağı öğrenildi.

 

 

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi?nde yaşanan sıkıntılar nedeniyle geçtiğimiz kasım ayında hastaneye gelerek tebdili kıyafet gezen Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, özellikle hastane yönetimi konusunda sıkıntılar yaşandığını tespit etmişti.

Bunun üzerine Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ile ilgili olarak İl Sağlık Müdürlüğü?ne yapılan uyarıda başhekim ve yardımcılarının görevden alınması istenmişti.

O tarihte, Başhekim Op.Dr. Bülent Gülerkaya ve yardımcıları istifa dilekçelerini İl Sağlık Müdürlüğü?ne iletmişlerdi.

Hastanede yeniden yapılanmaya gidileceği söylenirken, işte o yapılanmayla ilgili bir iddia ortaya çıktı. Ancak bu iddia kamuoyunu oldukça şaşırttı.

İddiaya göre, yaşanan istifaların ardından Başhekim vekilliğine getirilen eski başhekimlerden Opr. Dr. Ahmet Zengin Akçakoca Devlet Hastanesi Başhekimliğine, 2014 yılından bu yana  Akçakoca Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini yürüten Op.Dr. Hamid Özmen ise Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimliğine getirilecek.

Ancak anlam verilemeyen bu değiş tokuş, yıllardır aynı hastanede görev yapan, ikametleri görev yaptıkları yerlerde olan başhekimlerin görev yerlerinin değiştirilmesi ile beklenen hizmeti nasıl verecekleri merak konusu oldu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.