Çağsu Hastanesi Düzcespor'a Sponsor Oldu

Çağsu Hastanesi Düzcespor'a Sponsor Oldu

Düzcespor'un güçlü yönetimi ile birlikte kulübe sponsorluk yağmuru sürüyor. Bir çok firma ile forma reklam sponsorluğu anlaşması yapan Düzcespor kulübü Özel Çağsu hastanesi ile sağlık sözleşmesi imzaladı. Yapılan anlaşmaya göre sezon boyunca sporcuların tedavi masrafları Çağsu Hastanesi tarafından karşılanacak. Ayrıca futbolcuların eczane ve medikal  ihtiyaçlarını da Özel Çağsu Hastanesi üstlenecek. Düzce'nin en büyük özel sağlık kuruluşlarından olan Çağsu hastanesi bölgede bir çok kurum ve firma ile sağlık protokolleri imzalarken, şehrin en büyük spor kulübü olan Düzcespor'a da destek olması spor camiası tarafından takdirle karşılandı.

 

BAŞKAN KAPOĞLU'NDAN CAVİT DEMİR'E TEŞEKKÜR

Düzcespor kulüp başkanı Gökhan Kapoğlu Çağsu Hastanesi yönetim Kurulu başkanı Cavit Demir ve Hastane Müdürü İsmail Altın'a teşekkür ederek; "Düzcespor'a geçmişte de büyük destekleri olan Özel Çağsu hastanesi, bizleri yalnız bırakmadı. Çağsu hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir ve Hastane Müdürü İsmail Altın'a yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Kendilerine iş hayatlarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Şehrin en büyük spor kulübüne destek olmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Özel Çağsu Hastanesi Müdürü İsmail Altın yaptığı açıklamada; “Şehrimizin gözbebeği Düzcesporun sağlık alanındaki tüm ihtiyaçlarına destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bir Düzcespor taraftarı olarak başarı çıtasını her daim yukarı taşıyacağına inandığımız değerli Düzcespor yönetimine ve bu uğurda desteklerini esirgemeyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
26.12.2019
00:00

Düzcespor a her geçen gün çığ destek artıyor

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,98
İbrahim


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.