Temel slogan ‘Üretici baş tacı’

Temel slogan ‘Üretici baş tacı’

Temel slogan ‘Üretici baş tacı’

Düzce Üretim Devrimi Kurultayı, Düzce Üniversitesi Teknopark Konferans Salonu’nda toplandı. Düzceli çiftçi, akademisyen, esnaf, sanayici ve turizm temsilcileri ile işçi ve üreticilerin katıldığı Kurultay sonunda sonuç bildirgesinin yayınlanması kararlaştırıldı. 

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in de katıldığı kurultayda üreticinin yaşadığı ekonomik zorluklar üzerinde duruldu. Ayrıca üretim ve çalışma odaklı ekonomi ile örgütlü üreticiliğin önemine vurgu yapıldı. 

Kurultayda temel slogan olarak ‘Üretici Baş Tacı!’ belirlendi. İstihdam sorununu çözümünün emek seferberliğinden geçtiği vurgulandı.  Düzce’nin tarımıyla, sanayisiyle, ve turizmiyle Türkiye üretiminin öncü illerinden olduğu dile getirilerek “Düzce ovası 1. Sınıf  tarım topraklarına sahiptir.Tarım topraklarının imara açılmaması,mevcut sulama sisteminin modernize edilerek sulamanın sorun olmaktan çıkarılması. Miras yolu ile parçalanan  arazilerin birleştirilmesi ve üretime katılması.Planlı ekim ve ürüne destek yapılması.  Düzce, denizi, yaylası kısaca doğasıyla cennet parçasıdır.Turizm altyapısı ,tanıtımı yapılmalı ,tarihi ve doğası ile turizm merkezi haline getirilmelidir. Düzce üreticileri girişimci,çalışkan ,vatansever ve erdemlidir. Üretimin önündeki engeller giderildiğinde Düzce üretimde mucizeler yaratmaya adaydır. Düzce üretim devrimine hazırdır” denildi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.