İŞTE AK PARTİ İL YÖNETİMİ

İŞTE AK PARTİ İL YÖNETİMİ

Bugün yapılan Ak Parti İl kongresine 5 isim adayken son dakikada seçime sadece mevcut başkan Hikmet Keskin?in hazırladığı tek liste ile girildi. Kongrede 505 oy kullanılırken geçerli oy sayısı 474, geçersiz oy sayısı ise 31 olarak belirlendi. Hikmet Keskin güven tazeledi.

 

 

Bugün yapılan Ak Parti İl kongresine 5 isim adayken son dakikada seçime sadece mevcut başkan Hikmet Keskin?in hazırladığı tek liste ile girildi. Keskin yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Ak Parti 6. olağan İl Kongresi bugün yapıldı. Kalıcı konutlar spor salonunda yapılan kongre öncesinde Genel Merkezin adayı Hikmet keskin dışında 4 isim daha adaydı ancak seçime Keskin tek liste ile girdi.

Kongrede konuşma yapan İl Başkanı Hikmet Keskin, 2019 seçimleri için gece gündüz çalışacaklarını söyleyerek, şahsi hırsları ve kibri her zaman dışlayarak sen ben demeden birlik beraberlik içinde hizmet etme düsturu içinde olacaklarını söyledi.

Kongrede yapılan oylamada, 505 oy kullanılırken geçerli oy sayısı 474, geçersiz oy sayısı ise 31 olarak belirlendi. Seçime tek liste ile giren Hikmet Keskin yeniden İl Başkanı seçilerek güven tazeledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.